Üdv!
Amire konkrétan emlékszem, hogy az
árnyak meglehetősen aljas teremtmények. Egy másik témából idézném azt, amire rájöttem:
► Show Spoiler
Az árnyak az egyik legnagyobb dilemmám volt,pláne mondjuk az említett résznél. Szóval én csak egy dolgot tudok mondani és nem voltam 4.-5. szintnél feljebb. Ha ilyen helyzetbe kerülsz,mert fogsz még rosszabba is,a varázsló a kulcs. Jelen esetben valahol balra a csigalépcsőtől szorítsd sarokba a varázslódat,tehát hogy ne férjenek hozzá,asszem két de legfeljebb három embered elég hozzá,mert ugye ott a fal vagy valamilyen szekrény. Aztán majd egy valaki kell aki megszólítja azt a "lidércet" és indul a harc. Tehát a varázslónak van az 3. szintű gagyinak tűnő Kalakoth's Minor Blights,na hát ez tarol,semmit se találtam ami ilyen durván gyalázza őket,a legtöbbet használt varázsló varázslat volt,amit használtam.
Amit még érdemes nagyon tudni, hogy az "agyturkász" Cipher kaszt fejlesztésénél a lényeg a következő:
Olyan adottságokat, illetve képességeket tanuljon meg főleg és elsősorban, ami által gyorsabban tud lőni. Ugyanis mennél többször talál, annál gyorsabban tudja újból bevetni a mágikus képességeit.
Még lenne pár dolog a Caed Nua-val, a sárkánnyal(az ottani), az erőddel stb. kapcsolatban csak most hirtelen nem ugrik be semmi konkrétum.