Hibák a játékban

Ide kerül minden téma a már megjelent Skyrimről, a modokat kivéve
Swedsay
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2017. márc. 3., pén. 5:32

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: Swedsay »

Sziasztok nekem van egy olyan problémám hogy Whiterun-ban nem tudom megvenni a hálószobát de mikor rányomok elmondja a kis szövegét de nem von le pénzt. Alkímia labort se tudok venni. Itt levonja a pénzt de mikor megnézem nincs ott. Eredeti játék
raimhol
Hozzászólások: 412
Csatlakozott: 2012. máj. 14., hétf. 20:25

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: raimhol »

Sziasztok. Valamiért a skyrimem nem írja ki, hogy E betűvel tudom felvenni a tárgyakat/ládát nyitni. Mivel tudom láthatóvá tenni ezt a "gombot"?
Tsubasa Taichou

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: Tsubasa Taichou »

miért jó neked az, ha látod? érezni kell. ha játszol eleget már oda se nézel és tudni fogod h mivel kell felvenni a cuccokat stb :)
Malkavit

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: Malkavit »

Tiszteletem!

Nekem olyan problémám lenne, hogy rögtön az elején az aranykarmos küldetésnél amikor az oszlopokat sorrendbe kell állítani (nem a karmos, hanem ahol a csapda megöli a banditát kar meghúzása után).
Beállítom a helyes sorrendet (kígyó, kígyó, bálna) meghúzom a kart és semmi sem történik. Feltételezem a modokhoz van köze mivel már egyszer továbbjutottam itt, de mivel javarészt innen szedegettem őket így lehet más is találkozott ezzel a problémával. A mod sorrendet a modorganizer elvileg beállítja. Ötletek esetleg?
csapoi
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2019. okt. 27., vas. 10:11

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: csapoi »

Sziasztok!Valamelyik MOD elrontotta a bányászatot. Veri a csákánnyal a lelőhelyet és nem történik semmi. Valakinek van ötlete?
Feri001
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2019. nov. 21., csüt. 5:15

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: Feri001 »

Sziasztok. Nekem egy olyan problémám van. Hogy a játél elején mikor Ralof-al be megyegyek a toronyba. Nem ereszkedik le a fa rács. Mitől lehet ez? A játék eredeiLegendary Edition. Próbáltam a mod betöltési sorrend meg változtatását, de nem oldotta meg a problémát. Próbáltam tisztán magyarítás és módok nélkül. Úgy már tovább tudtam menni a játékban.
kovacsszandra
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2019. aug. 8., csüt. 15:07

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: kovacsszandra »

csapoi írta: 2019. okt. 27., vas. 10:19 Sziasztok!Valamelyik MOD elrontotta a bányászatot. Veri a csákánnyal a lelőhelyet és nem történik semmi. Valakinek van ötlete?
Sziasztok!
Ahj, nekem ugyanez a problémám :(https://hu.flatfy.com/ elég zavaró, jó lenne megoldást találni erre a problémára!
Válasz küldése