Hibák a játékban

Ide kerül minden téma a már megjelent Skyrimről, a modokat kivéve
Swedsay
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2017. márc. 3., pén. 6:32

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: Swedsay » 2018. nov. 11., vas. 16:49

Sziasztok nekem van egy olyan problémám hogy Whiterun-ban nem tudom megvenni a hálószobát de mikor rányomok elmondja a kis szövegét de nem von le pénzt. Alkímia labort se tudok venni. Itt levonja a pénzt de mikor megnézem nincs ott. Eredeti játék

raimhol
Hozzászólások: 408
Csatlakozott: 2012. máj. 14., hétf. 20:25

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: raimhol » 2019. aug. 25., vas. 0:47

Sziasztok. Valamiért a skyrimem nem írja ki, hogy E betűvel tudom felvenni a tárgyakat/ládát nyitni. Mivel tudom láthatóvá tenni ezt a "gombot"?

Tsubasa Taichou

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: Tsubasa Taichou » 2019. aug. 25., vas. 15:52

miért jó neked az, ha látod? érezni kell. ha játszol eleget már oda se nézel és tudni fogod h mivel kell felvenni a cuccokat stb :)

Malkavit

Re: Hibák a játékban

Hozzászólás Szerző: Malkavit » 2019. okt. 7., hétf. 10:52

Tiszteletem!

Nekem olyan problémám lenne, hogy rögtön az elején az aranykarmos küldetésnél amikor az oszlopokat sorrendbe kell állítani (nem a karmos, hanem ahol a csapda megöli a banditát kar meghúzása után).
Beállítom a helyes sorrendet (kígyó, kígyó, bálna) meghúzom a kart és semmi sem történik. Feltételezem a modokhoz van köze mivel már egyszer továbbjutottam itt, de mivel javarészt innen szedegettem őket így lehet más is találkozott ezzel a problémával. A mod sorrendet a modorganizer elvileg beállítja. Ötletek esetleg?

Válasz küldése