Információk a Skyrimről

Kérdések a Skyrim megjelenése előtt
Dr. UnGrammar

Re: Információk a Skyrimről

Hozzászólás Szerző: Dr. UnGrammar »

Wrucli írta:Sziasztok.

Először is azzal kezdeném, hogy nagy TES rajongó vagyok, az Oblivion a megjelenése óta a gépemen van és folyamatosan játszom vele. Ezért is fáj az amit a Skyrim-ben tapasztaltam így 3 nap játék után. Ha valaki a tapasztalatomat meg tudja cáfoni nagyon boldog leszek :)).

A Skyrim egy nagyszerű játék, hihetetlenül szép grafikával, tetszik a fejlődési rendeszer, DE.

Kéremszépen HOL VANNAK az újjáéledő ellenfeleket tartalmazó dungik???? Ugye az Oblivionben ha egy dungit megtisztítottál pl. a rablóktól egy óra mnúlva vissza mehettél oda és akkor már újra harcolhattál a nekrókkal és ez így folytatódott folyamatosan. Az aktuális szintedhez igazított ellenfelek újjáéledtek a felszínen is. A terület csak úgy nyüzsgött a goblinoktól, rablóktól stb.

Mindennek NYOMA sincs a Skyrim-ben. NEM EZT ígérték. Három nap tapasztalata az, hogy ha egy dungit megtisztítasz és a térképen a helyhez az van kiírva, hogy megtisztítva ( clear ) ott NEM élednek újra az ellenfelek. Bejártam a térkép kb felét, de a dungik 3/4-ében NEM élednak újra az ellenfelek. alig 1-2 dungi van ahol igen.

A felszínen pedig elvétve találni ellenfelet. Akár órákig is barangolhatsz a felszínen anélkül, hogy egy épkézlább ellenfélbe botlanál, az is egy árva farkas vagy medve. Hát hol vannak a csapatostul támadó goblinok, banditák stb. amit az Oblivionban megszokhattunk? Elfogott a Gothic3 érzés, ahol is adva van egy hatalmas szabadon bejárható terület, de ha minden ellenfelet megöltél akkor csak egy sivár üres táj marad. Csak nem ezt csinálták a Skyrim-mel is? Ha megölsz minden mammutot és óriást a felszinen kivel fogunk harcolni hónapok mulva, mint ahogy az Obliviónban 4 év után is vígan gyalulom az ellent ma is.

Ha meg tudna valaki cáfolni nagyon boldog lennék.



Wrucli
Érdekes egy TES rajongó vagy (ezt vedd pozitívan, mert nem sértésnek szánom).
Ha jól emlékszem a Morrowindben sem "töltődtek fel újra" a barlangok ellenfelekkel, mert iszonyat erős tárgyak voltak az "őrzőknél". Kis logikával rájöhettél volna, hogy ez a Skyrimben valószínűleg, azért lett hasonlóan, mert az Oblvionnál durván felborult az egyensúly a respawn miatt. Vicces, hogy amiket leírtál azok voltak annak idején a fő negatívumaim. Egyszerűen hihetetlen volt, hogy a Birodalom szíve mennyire nem volt kontroll alatt! Nem hittem volna, hogy valakinek ez hiányozni fog.
De ne aggódj! Amint kijön CS biztosra veszem, hogy ki fognak dobni egy mod-ot, ami javítani fog ezen. Ugyanezt megcsinálták anno a Fallout 3-nál és a Fallount:NV-nál is, talán még az Oblivion-nál is.
Csupán annyit kell tenned, hogy figyeled a híreket a Nexuson. Szóval türelem drága kalandor barátom. ;)
Szerintem decemberre orvosolva lesz a probléma.
Vendég

Kérdés

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tisztelet mindenkinek! Ha valaki tud válaszolni az félisten!
Ha már csak 1 napom van hátra és vámpír leszek,de én nem akarok az lenni mit tegyek? Van ellenszer és ha igen mi? A válaszokat köszönöm!
Vik
Hozzászólások: 3869
Csatlakozott: 2008. márc. 25., kedd 19:38
Tartózkodási hely: per pillanat itthon :)

Re: Információk a Skyrimről

Hozzászólás Szerző: Vik »

Esetleg gyógyítsd meg magad a betegségből...
hopp

Re: Kérdés

Hozzászólás Szerző: hopp »

Vendég írta:Tisztelet mindenkinek! Ha valaki tud válaszolni az félisten!
Ha már csak 1 napom van hátra és vámpír leszek,de én nem akarok az lenni mit tegyek? Van ellenszer és ha igen mi? A válaszokat köszönöm!
Potion of Cure Disease meggyógyítja, illetve ha a Shrine of Talos-t aktiválod Malkreth-ben vagy Whiterun-ban, akkor is meggyógyulsz. Ha letelt a 3 nap és vámpír lettél, akkor pedig van egy quest sorozat, aminek a végén meggyógyulsz. Ebben az esetben arra figyelj, hogy rendszeresen szívd ki valaki vérét, mert ha nem teszed, akkor egy idő után 4-es stádiumba jutsz, amikor mindenki meg fog támadni.
Avatar
Drax
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2011. szept. 26., hétf. 12:23
Tartózkodási hely: Skyrim
Kapcsolat:

Re: Információk a Skyrimről

Hozzászólás Szerző: Drax »

59 óra az eddigi játékidőm. Nem lehet abbahagyni!!!

Intel Core Quad Q9550 2.83GHz
Ati Radeon 4870X2
4GB DDR3 1300MHz

Ultra grafikán szalad mint az álom! :)
Avatar
Arcturus
Hozzászólások: 164
Csatlakozott: 2009. okt. 19., hétf. 15:18

Re: Információk a Skyrimről

Hozzászólás Szerző: Arcturus »

Drax írta:59 óra az eddigi játékidőm. Nem lehet abbahagyni!!!

Intel Core Quad Q9550 2.83GHz
Ati Radeon 4870X2
4GB DDR3 1300MHz

Ultra grafikán szalad mint az álom! :)
Nekem AMD-Gigabyte-om van, megy Ultrán, de pörögnek tőle a ventilátorok, ezért inkább high-on nyomom mert sok különbséget nem látok :)
TGWH
Hozzászólások: 1436
Csatlakozott: 2009. máj. 30., szomb. 21:38
Tartózkodási hely: A Nyugat :D
Kapcsolat:

Re: Információk a Skyrimről

Hozzászólás Szerző: TGWH »

http://www.gamestar.hu/skyrim-konyvek-e ... on-is.html

Ide bedobom, aki esetleg magyar kívánja elolvasni, annak gondolom a fordítás után csak napok kérdése, hogy hasonló formátumot hozzon össze :D
Válasz küldése