KÉRDÉSEK/SEGÍTSÉGEK

Ha elakadtál a játékban (és az nem a magyarítás miatt van), akkor itt a helyed!
Vendég

Re: KÉRDÉSEK/SEGÍTSÉGEK

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Dr.UnGrammar írta:
zsombi99 írta:hello mindenkinek
Akadt egy kis gondom a morrowinddel. A tolvajok céhében habasi megbíz azzal, hogy szerezzem meg a nerano udvarház kulcsait az egyik szolgától. a szolga már megvan , próbáltam kizsebelni ,de nincs nála a kulcs. Hogy tudnám ezt a kulcsot megszerezni?
Előre is köszönöm.
Két embertől lehet a kulcsot megszerezni. Az egyik a ház alsó szintjén lévő Ondres Nerano (az ő kulcsa nyitja a felső emelet ajtaját. A másik Sovor Trandel a szolga, aki a helyi csehóban lopja napot.

Nem muszáj kizsebelni (ami amúgy is elég kockázatos)! A leírás szerint 70-es szintig kell győzködni, majd megkérdezni a "Nerano Manor" topicot tőle. Ekkor egy kis "ösztönzést" fog tőled kérni. A következő beszélgetésnél vesztegesd meg, és átadja a kulcsot.
Köszi szépen. :)

Rolehan
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 2011. jan. 4., kedd 14:26

Re: KÉRDÉSEK/SEGÍTSÉGEK

Hozzászólás Szerző: Rolehan »

Sziasztok!
Elakadtam az Andarys szerelemes levele nevű küldetésnél. Javasoltam a boltos komának, hogy inkább Galthelel az unokatesóval jöjjön össze. A végigjátszás szerint beszélnem kellene ezek után a bosmer pincérnővel (95% fölé beszélni). Ami sikerül is, csakhogy egyszerűen semmi nem jelenik meg a párbeszéd ablakban. (Másik lehetőség, hogy használom a bájitalt, de az nincs meg sajna) Gondoltam, várok 10 napot, hátha Andaryshoz beugorva, közölje velem, hogy összejöttek, de nincs semmi.
Itt a küldetés leírása: http://www.uesp.net/wiki/Morrowind:For_ ... f_a_Bosmer
Itt írják, hogy beírhatnák valamit a konzolba, csak nem tudom kibogarászni, hogy konkrétan mit írjak be, hogy Galthellel jöjjön össze, és megkapjam a Tűztükör palástot.
Valaki segítene?

SZERK: időközben megoldódott a dolog.

leres

Re: KÉRDÉSEK/SEGÍTSÉGEK

Hozzászólás Szerző: leres »

Kedves fórumozók!

Az után érdeklődnék, hogy a zsebtolvajlás nektek is "lehetetlen"? Egy rakás egyéb kólföldi fórumon is körbenéztem és sok nem működő javaslatot találtam.(hátulról kell lopni, a lopás ideje alatt folyamatosan nyomva kell tartani a settenkedést, 100%kaméleont alkalmanzni, settenkedést 100-is trainelni, egy rakás alkalommal próbálkozni mindig visszatöltve a mentést.)

Ezek alkalmazásával 1500(szó szerint) lopásból 0 sikeres. Tényleg ennyire lehetetlen lenne?

Üdv,

Pisti

ereklye

Hozzászólás Szerző: Pisti »

Valaki tudja hol van a daedrikus félhold penge? :) Már cagy 20 ereklyét összeszedtem ami a könyvben le van irva(Tamriel ereklyéi) de sajna ezt nem találom pedig érdekelne :D 8-)

Avatar
Sovngarde
Hozzászólások: 93
Csatlakozott: 2012. nov. 11., vas. 1:35
Tartózkodási hely: Sovngarde

Re: ereklye

Hozzászólás Szerző: Sovngarde »

Pisti írta:Valaki tudja hol van a daedrikus félhold penge? :) Már cagy 20 ereklyét összeszedtem ami a könyvben le van irva(Tamriel ereklyéi) de sajna ezt nem találom pedig érdekelne :D 8-)
Szia!
Ennyit találtam:
http://www.uesp.net/wiki/Morrowind:Daedric_Crescent
Remélem segítettem valamicskét.
szerk.: még ez is
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Daedric_Crescent

Pisti

Sisak

Hozzászólás Szerző: Pisti »

Igen segitettél, kösz.Segitek én is kicsit annak aki nem tudja mert találtam 1 remek sisakot, Vivecben a telvanni kantonban a gyíkfejes kocsmában 1 északi 1 üveg mazteért cserébe elárult 1 titkot hogy van 1 valami hires ember akit hajóban temettek el és hogy ez mind 1 kriptába van Tel Branora tól ÉNY ra meg valami Z kezdőbetűs daedrikus romtól DNY egy szigeten.Addig ok de véletlen szerűen a csontváz felett repkedtem és találtam 1 kis pocjukot ahol ezt találtam: Daedrikus Harci kalapács,Daedrikus Isten arca. Remélem segitettem valakinek. :D

vvv

Re: KÉRDÉSEK/SEGÍTSÉGEK

Hozzászólás Szerző: vvv »

Hogy lehet üres lélekkövekbe zárni lelkeket?

Avatar
Dr.UnGrammar
Hozzászólások: 748
Csatlakozott: 2011. dec. 26., hétf. 14:05
Tartózkodási hely: Kisalföld

Re: KÉRDÉSEK/SEGÍTSÉGEK

Hozzászólás Szerző: Dr.UnGrammar »

vvv írta:Hogy lehet üres lélekkövekbe zárni lelkeket?
Az ellenfeledre rá kell lőnöd egy Soultrap nevű varázslatot, majd megölni még azelőtt hogy a varázslat ideje lejárna.

David

Kérdés

Hozzászólás Szerző: David »

Van egy küldetés amikor magamal kéne vinnem Huuyela nevű argóniait és amikor a közös utazásra kattintok nem követ hanem áll egy helyben...mit kell tenni?

Walren

Re: KÉRDÉSEK/SEGÍTSÉGEK

Hozzászólás Szerző: Walren »

ez nekem is probléma habár már a játék elején is akadnak apró gondok még magyarítás nélkül is alapjátékkal pl: hogy nem enged ágyat használni nem ismeri fel hogy ágy előtt állok ezt egy móddal megoldottam lehet az alapjáték hibás?

Wlatren

Re: KÉRDÉSEK/SEGÍTSÉGEK

Hozzászólás Szerző: Wlatren »

Ha ágyat akarok használni szóköz kell ha szabadba akarok pihenni t betű.
Huujela probléma már Galbedir-nél is feltűnik mivel nem megy vissza a helyére.
végigteszteltem pár módot hogy kiszűrjem mi okozza a problémát Mód nélkül csak magyarosítással azonnal visszaindul
feltettem a ceeper-t ami 500 ezer aranyat ad és üvegpáncélt A Whole New Shade of Glass ennél galbedir 1 órát vár a másik A good place to stay
Itt már 2 órát kellet várni feltettem a magyarjavitás-t egy mikropath itt felment elkezdet rohangálni mint egy mérgezett egér ez már nem megfelelő így ezt a módot nem teszem fel. Ha így működik a játék nem is teszek fel mást.

Válasz küldése