Kérdések / Segítség!

Ha elakadtál a játékban (és az nem a magyarítás miatt van), akkor itt a helyed!
Avatar
0101
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2019. szept. 27., pén. 15:28

Re: Kérdések / Segítség!

Hozzászólás Szerző: 0101 »

Egyikkel sem játszottam,de megnéztem őket videón hogy mi a szitu,nem szimpatikus nekem ez a nézet,a Gothic 3 a másik briliáns munka,nagyon meglepődtem rajta hogy már majdnem elérte a Morrowind szintjét a lelkemben,bizonyos dolgokat át is emeltem volna belőle,most hirtelen nem tudom miket,de játék közben tudtam :lol: a képzeletbeli dobogón hajászállal van csak lejjebb az első helytől,remekmű szintén,az 1-2 vel nem játszottam.Ha megépítem az új gépet,mert a mostani 10 éves és a patch ellenére is akadozik,tudva levő hogy nem jól optimalizált,no ha meglesz az új gép,mindenféle képen játszani akarok még vele.Az új gépre tartogatom a Witcher 3 mat,meg a Cyberpunk 2077 et,meg van ez az embereket megosztó játék(ELEX),amit nem fordít le senki mert ahogy olvastam nem érdekli a fordítókat,bár tanultam angolul,de már nem megy.Ezt nagyon jó lett volna tolni,pont azért mert nem a szokásos világ hanem kevert.No de ne offoljunk ennyit,minden jót neked,és még egyszer köszönöm. :)
sepultura809
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2019. jún. 12., szer. 9:26

Re: Kérdések / Segítség!

Hozzászólás Szerző: sepultura809 »

Ok!Neked is minden jót!Azért a Planescape Toment-et javaslom hogy próbáld ki.Nálam talán ez van az első helyen.Na de hát kinek mi.
sepultura809
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2019. jún. 12., szer. 9:26

Re: Kérdések / Segítség!

Hozzászólás Szerző: sepultura809 »

Remélem nem haragszol hogy még egyszer írok!De ha már Witcher-ezni akarsz javaslom hogy az első résszel kezd el mert szerintem fel ér a gothic3-al meg még a Morrowind-el is.Ok tudom teljesen más a játékmechanika meg minden de kár lenne kihagyni.Jó nem okoskodásnak szántam ...De ha már így szóba elegyedtünk....Nagyon jó az is!Csak egy javaslat.Mégegyszer elnézést kérek!Nem zaklatlak a hülyeségeimmel.
Florin

Re: Kérdések / Segítség!

Hozzászólás Szerző: Florin »

Hali! A Huleeya-s "nem akar követni" küldetéshez visszatérve engedjetek meg nekem egy megjegyzést. Én is sokáig kutakodtam, mire találtam egy apró angol hozzászólást egy fórumon. Vásároltam egy Lényirányítás tekercset, majd annak segítségével elkezdett követni, majd Jobasha-nal beadta a küldetés befejezését. Így nem kellett semmilyen frissítést másolgatni stb. Igaz kicsit drága tekercs, kb. 1500 arany, de ott helyben az Idegennegyedben árulja Miun-Gei.
Avatar
0101
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2019. szept. 27., pén. 15:28

Re: Kérdések / Segítség!

Hozzászólás Szerző: 0101 »

sepultura809 írta: 2019. nov. 7., csüt. 21:58 Remélem nem haragszol hogy még egyszer írok!De ha már Witcher-ezni akarsz javaslom hogy az első résszel kezd el mert szerintem fel ér a gothic3-al meg még a Morrowind-el is.Ok tudom teljesen más a játékmechanika meg minden de kár lenne kihagyni.Jó nem okoskodásnak szántam ...De ha már így szóba elegyedtünk....Nagyon jó az is!Csak egy javaslat.Mégegyszer elnézést kérek!Nem zaklatlak a hülyeségeimmel.
Nem haragszok csak nem akartam hogy ránk szóljanak.Játszottam mind 2 Witcher rel. ;)
Avatar
0101
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2019. szept. 27., pén. 15:28

Re: Kérdések / Segítség!

Hozzászólás Szerző: 0101 »

Florin írta: 2019. nov. 21., csüt. 16:52 Hali! A Huleeya-s "nem akar követni" küldetéshez visszatérve engedjetek meg nekem egy megjegyzést. Én is sokáig kutakodtam, mire találtam egy apró angol hozzászólást egy fórumon. Vásároltam egy Lényirányítás tekercset, majd annak segítségével elkezdett követni, majd Jobasha-nal beadta a küldetés befejezését. Így nem kellett semmilyen frissítést másolgatni stb. Igaz kicsit drága tekercs, kb. 1500 arany, de ott helyben az Idegennegyedben árulja Miun-Gei.
Fúúúú ezt de jó hogy leírtad..nem hiszem el,hogy a hibát kiküszöbölte egy lény irányító tekercs,hihetetlen. :lol:
GB_Atis

Re: Kérdések / Segítség!

Hozzászólás Szerző: GB_Atis »

Sziasztok!

Erre a Huleeya problémára most akkor tud valaki egy ép kéz láb megoldást? Feljebb látom már volt róla szó valaki meg is oldotta de egyszerűen nem értem. Ugye arról van szó, hoyg amint magyarítom a játékot Huleeya a Viveci kocsmában nem akar követni a beszélgetés után és nem is támadnak meg minket a kocsmai alakok. Egyszerűen csak véget ér a beszélgetés és semmi. És ha nincs fent magyarítás akkor működik. Vanilla mod nélküli verzióról beszélünk. Egyébként az MGSO 3.0-val is rendesen megy a script addig míg nem magyarítom. Ezzel a mottowind magyarítással hatalmas problémák vannak.
Sinba
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2023. jan. 19., csüt. 8:00

Re: Kérdések / Segítség!

Hozzászólás Szerző: Sinba »

Sziasztok! Nem tudom él-e még ez a fórum oldal, mert nem látok két évesnél fiatalabb hozzászólást. :| Most fedeztem el a Morrowindet és a Steam-es játék + magyarítás + MGSO_3.0 + MGSO magyarítás "kombóval" játszom. Én is elakadtam a Huleeya féle követési problémánál. Erre még mindig nem talált senki megoldást?
Válasz küldése