Sziasztok,
lehetséges a dos2-ben 4 karaktert induláskor generálni, ha igen, hogyan? Videókat láttam, hogy valahol a csapatban, pl 4 élőhalott volt..
(Azaz, nem csak 1-et generálni + élettörténettel rendelkezőket felvenni a játék során..)
karaktergenerálás
Re: karaktergenerálás
Alapvetően ha egyedül játszik az ember, akkor egy karaktert lehet generálni, és szerintem csak akkor lehet többet, ha többjátékosban kezded, és becsatlakozik 1-3 barátod. Mi ketten játszottunk, több emberrel nem próbáltam.
Többiek, ha többet tudtok, ezzel kapcsolatban, ki vele!
Amúgy nagyon sokat ad az élményhez az előre megírt karakterek használata, mert saját történetük, küldetéseik vannak. Főleg, ha csak egyszer tervezi valaki végigtolni a játékot. A játékos által generált karakterekből ezek az extrák hiányoznak, inkább amolyan névtelen hősök, mint a Skyrimban is. Így is szuper velük játszani, csak egy picit személytelenebbek emiatt.

Amúgy nagyon sokat ad az élményhez az előre megírt karakterek használata, mert saját történetük, küldetéseik vannak. Főleg, ha csak egyszer tervezi valaki végigtolni a játékot. A játékos által generált karakterekből ezek az extrák hiányoznak, inkább amolyan névtelen hősök, mint a Skyrimban is. Így is szuper velük játszani, csak egy picit személytelenebbek emiatt.
Re: karaktergenerálás
Köszi a választ.warg írta: ↑2022. aug. 21., vas. 11:27 Alapvetően ha egyedül játszik az ember, akkor egy karaktert lehet generálni, és szerintem csak akkor lehet többet, ha többjátékosban kezded, és becsatlakozik 1-3 barátod. Mi ketten játszottunk, több emberrel nem próbáltam.

Megerősítem, első játékra mindenképp javasolt az eredet történettel rendelkező karakter.
Én másodjára indulok neki, most a fordításotokkal, legálabb kiderül, ha nem sikerült jól fordítgatnom elsőre...

Szóval, ezért agyalok valami custom kartakteren... vagy akár custom karaktereken.