Morrowind Magyarítás Verzió probléma

The Elder Scrolls III: Morrrowind magyarításával kapcsolatos ügyekben írj ide. A kiegészítők külön fórumba kerülnek.
Sylonan

Morrowind Magyarítás Verzió probléma

Hozzászólás Szerző: Sylonan »

Sziasztok!

Nos telepítettem a Morrowind GOTY-t és alapjaiban működik a játék magyarítás előtt, 1.6 verziós. A magyarítás telepítése során ezt a hibaüzenetet kapom: " The Elder Scrolls III: Morrowind is about to be updated to version 1.2". Ez az üzenet az alapjáték fordítás alatt jelenik meg, aztán a következő részben az egyik kiegre ugyanez az üzenet csak 1.4-verziót követelve, aztán a másik kiegnél pedig az 1.6, követtem a telepítési sorrendet. Szerintetek mi lehet a probléma?
Sylonan

Re: Morrowind Magyarítás Verzió probléma

Hozzászólás Szerző: Sylonan »

Meg tudtam végül oldani a problémát de jönnek sorra, nem is értem mi van ezzel a magyarítással kezd nevetséges lenni. Működik a magyarítás, tökéletesen fut a játék és egyszerűen lefagy mentésnél és kidob minden esetben. Jah és ami érdekes hogy miután telepítettem a fordítást, konkrétan a sivatag közepére kiad egy meg nem alkotott karakterrel, tehát nem is a menübe navigálna hanem az exe indítás után egyből ezt tölti be, de hogy honnan az jó kérdés. :D Bármi ötlet hogy mégis mi lehet ezzel a baj?
ZWolol
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2021. márc. 28., vas. 17:05

Re: Morrowind Magyarítás Verzió probléma

Hozzászólás Szerző: ZWolol »

Szia

> tehát nem is a menübe navigálna hanem az exe indítás után egyből ezt tölti be
Vannak sorok az angol "Morrowind.ini" fájlban:

[PreLoad]
Cell 0=Imperial Prison Ship
Cell 1=Seyda Neen

A magyar változatnak így kell lennie:
Cell 0=Birodalmi b‡rt‡nhaj¥

Attól függ, hogy mit telepített.
Sylonan

Re: Morrowind Magyarítás Verzió probléma

Hozzászólás Szerző: Sylonan »

Köszönöm, ez segített ezzel a hibával kapcsolatban. :) Ami érdekes hogy 10 újratelepítés után már nem volt baja a mentés, konkrétan úgy hogy semmit extrát nem csináltam magától megoldódott, pedig csak szimplán újratelepítés történt, de tegyük fel 9-ik alkalommal még mindig kidobott, 10-re meg már nem. Mindenesetre köszönöm a segítséget. :)
Válasz küldése