Fordítás

Minden kérdés a magyarításról
Gabor

Fordítás

Hozzászólás Szerző: Gabor »

Sziasztok!

Mikor lesz kész a fordítás, illetve egyáltalán kész lesz?

Üdvözlettel ;
T. G
Munyos

Re: Fordítás

Hozzászólás Szerző: Munyos »

Ha 2021 decemberében ellátogatsz ide ismét, akkor valószínűleg nem kell feltenned több ilyen kérdést. Addig szíves elnézésedet ...
Fersk

Re: Fordítás

Hozzászólás Szerző: Fersk »

Üdv!

A covid-karantén lassítja vagy gyorsítja a fordítás menetét? :)
Géza

Re: Fordítás

Hozzászólás Szerző: Géza »

"(...) illetve egyáltalán kész lesz?"

Olyan szempontból talán jogos a trolléga kérdése, hogy hetek óta nincs változás a százalékokban. Az nem baj, ha kiderült menet közben, hogy túl nagy a falat, csak akkor azt férfiasan el kell ismerni, hogy ne várja senki feleslegesen a magyarítást, legalább is ne a Morrohuntól.
Avatar
warg
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2011. nov. 7., hétf. 20:47
Tartózkodási hely: BCN

Re: Fordítás

Hozzászólás Szerző: warg »

Sziasztok!

Ne aggódjatok, eszünkbe se jutott abbahagyni a fordítást. Hogy mikor érünk a végére, az nagyon sok dologtól függ, mint mindig, de igyekszünk. :)
Tudom, ez a százelékjelzőn nem mindig látszik, az viszont a lektoráltságot mutatja, azzal meg az utóbbi időben kevesebbet haladtunk, mert most csak ketten csináljuk fordítás mellett. A fordítás maga viszont jobban haladt nyáron.
A járványt nehéz megítélni, nekem kicsit több időm van fordítani, de vannak olyanok, akik sokat túlóráznak miatta.
Mindig akadnak fordítók, akik megérkeznek, aztán szinte rögtön el is tűnnek. Legtöbbjüknél sosem tudjuk meg, miért. Emiatt sajnos nehéz kiszámítani, hogy mikor érünk a végére.
Kitartást mindenkinek a hétre!
Géza

Re: Fordítás

Hozzászólás Szerző: Géza »

Annyira szívesen írnám, hogy jelentkezem fordítónak, mert egy jó szótárral, magyar nyelv szakos végzettséggel valószínűleg meg tudnék birkózni a fordítással. De felelőtlen ígéret lenne, tekintettel arra, hogy totál kiszámíthatatlan az életem, és nem tudnám ígérni, hogy rá tudok szánni napi átlag egy órát, és hogy meddig tudnám azt tenni. :(
Válasz küldése