Frissítettem a
Nock to Tip modot, első fordításaim egyike. Félrefordítás ugyan nemigen volt benne de helyesírás(kis- és nagybetűk stb.) szempontjából, azért hagyott nem kevés kívánni valót. Sokkal szebbé és átláthatóbbá tettem, összefűzve a MorroHun magyarítással. A
MKM a Csodálatos követő fogásokhoz modot is frissítettem, lefordítottam az összes vanilla varázslatot, így a követőknek való tanításkor és az állapotoknál is magyarul látható. Elvileg jó.... A
Halálos csonkítás moddal is hasonló a helyzet, ámbár itt főleg a fajok leírása és néhány vármegye őrségének öltözéke maradt angol, ezt is javítottam. Ezek lentebb, amúgy is hiányoztak a központból:
Nock to Tip An Archery Overhaul - A nyílvessző végétől a hegyéig - egy íjászat nagyjavítás honosítás
Tartalom:
-ez egy komplett íjászat nagyjavítás beépülő
-számszeríjak,íjak és nyilak, köztük más pluginokból átvett és tökéletesített, mint a The Huntsman by InsanitySorrow
-sokféle(nagyon sok) új íjat ad a játékhoz,közülük nem egy igen csak brutális de szigorúan legenda hű
-kapsz egy íj/nyílkészítő képességet,ezzel csak úgy mint a Fagyhalál beépülőben a vadonban is készíthetsz fegyvert
-saját, íjkészítős egyedi nyilak,élethű forgás,nagyobb ütőerő,gyorsabb sebesség stb,mindezt neked kell elkészíteni a sokféle kellékből
-a kellékek megvásárolhatóak,elkészíthetőek és a találhatsz a NJK-nél főleg banditáknál
-új élethűbb íjmegfeszítés animáció
-egyedi több Fontos íjak készítése,régiek újra húrozása,új erősebb ideggel felszerelése,ezeket az íjakat nehezebb is lesz felajzani
-speciális sárkányölő nyíl készítése
-három nyíl egyszerre való kilövése,mindezekhez és sok minden máshoz még, magas távolsági fegyver és kovácsolás készség szükséges
-kezdésnek A Részeg Vadászban találsz íjkészítő munkapadot,itt találod az "íjkészítés útközben" varázslatot(kiáltást),aztán később érdemes lesz felkeresni a magányvári nyílkészítőt is(kicsit komolyabb cuccai vannak),a többi helyszín és rejtett tárgy várja hogy felfedezd
-az Íjászat javítása-Archery Gameplay Overhaul(by Deatskull), Ordinator modokkal alapból kompatibilis, bár az előbbi felülírja a meglehetősen valósághű megfeszítés animációkat de cserébe hozzáadja a sajátját
Letöltés:
-
magyar(teljes beépülő)
-
Magávalragadó fegyverek(Immersive W.) patch
-NexusID:65317
Deadly Mutilation - Halálos csonkítás honosítás
Tartalom:
-Mostantól lehetővé válik kézifegyverekkel(nálam nyilakkal is sikerült belet kiontani és egy nagyon erős számszeríj a fejet is lerobbantja lövedék függvényében stb.) a kézlevágás,láblevágás,kettébevágás,fejlevágás,fejszétzúzás és kibelezés,mágia általi szénnégetés,megfagyasztás,piritósra sokkolás,cafatokra robbantás.
-Ez a Nexuson lévő Deadly Mutilation(Regular,a készítője ua) fix scriptes verziója és abban különbözik,hogy nincsenek kompatibilitási és működési korlátai.
Két alapverziója van az egyik a vanilla/unp testekhez,a másik pedig ha cbbe testeket használsz,mind a kettő verzió esetén még fel kell tenni a mellékelt patch-et is és felül kell írni vele az alapverziókat!
-Továbbá szükséges a Realistic Force and Ragdolls beépülő használata is(ezt tedd fel legelőször),legvégül pedig pedig kell egy csontváz mod,a létező legjobb pedig a XP32 Maximum kiterjesztett csontváz mod (felül kell írni vele mindent)! Test modoktól függetlenül HDT kompatibilis.
-Létezik hozzá RS Children, Égkoszorú köpenyei(a Nedves és Hideg moddal együtt kidobhat, úgy hiszem-tudom), SOS(nos ez még jól jöhet öhm...) patch, akit érdekel
Letöltés:
-
cbbe-magyar(Teljes beépülő, ez kell ha CBBE testet használsz)
-
unp-magyar(Teljes beépülő, ez kell ha vanilla(alapjáték) vagy pedig UNP testet használsz)
-
1.2-es folt(Ezt a patchet mindkét verzió esetében még fel kell utánuk telepíteni, majd felülírni a telepített verziót)
-Eredeti beépülő itt található:
DM