Elsőnek had osszak meg egy linket a honlapomhoz amin van egy általam szerkesztett hangjavítás és 3 szerintem nélkülözhetetlen plugin!
Link itt: http://atlaimond.atw.hu/morrowind
És lenne egy ötletem:
A napokban Vik-kel levelezve jöttem rá, hogy szerintem 2 100%-ig nélkülözhetetlen tulajdonság hiányzik a Morrowind-ből amihez szerencsére van plugin!
Ez a két tulajdonság hiányzik szerintem:
1.- Varázserő regeneráció.
2.- Szintenkénti Varázserő növekedése.
Mert mikor már nagyon zavart, hogy varázsló lévén a játék 30%-ában varázslok és 70%-ban egyéb eszközökhöz kell folyamodnom akkor ezt megunva keresgéltem a netten és Vik hatalmas segítséget nyújtott e téren és megosztottam velem a megoldásokat:
magicka_regenerationv11
leveledmagicka
A regenerációval végre kiküszöbölődött az, hogy ne zavarjon ha például sokat kell vízen járni vagy ilyesmi és ez által a rengeteg mana italt elhasználni vagy állandóan aludni néhány varázslás után (egy mágusnak!?!?!)

A szintenkénti varázserő növekedésnek köszönhetően kiküszöbölődött az, hogy ne legyen már gond egy VARÁZSLÓNAK az, hogy egy Dremorát vagy azt a krokodilt 60 másodpercre megizézzem!
De még így is lehetne még egy kicsit csiszolni mert bár már végre tudok ilyen 50-50-ig sebző varázsolt lövedékeket kilőni de ez már magas szinteken épp, hogy csak elég! Mert ezzel is jobb esetben 3 kell el ellenfélnek de egy erősebbnek 10-20 is kelhet. Ami még így is húzós! (de legalább megmaradt a manaitalok értelme)
Szerintem jó lenne egy plusz plugin amely azt eredményezné, hogy akinek a fő tulajdonsága a Mágus (nem harcos vagy más) akkor azoknak +50% vagy más értékben gyorsítja a varázserő regenerációját.
És ehhez elég lenne egy plusz plugin mert például a mana_regen és az említett magicka_regenerationv11 nagyon szépen működött együtt is. Az egyik 2 másodpercenként regenerált a másik meg másodpercenkén. És így lehetne egy ilyen plugin is.
Ez lett volna amit szerintem jó lenne. És ha nem is a magyarosítás telepítőjébe rakni de valami feltűnő helyet csinálni az oldalon, hogy aki ide téved az értesülhessen ezekről anélkül, hogy keresné!
Mert nekem is jól jött volna ha már az elejétől tudom, hogy vannak ilyen (nevezem én) javítés a Morrowind-hez.
Üdv: Atlaimond