Citromailes (T-Online-os és még pár egyéb) levelek

A játék magyarításával kapcsolatos kérdések helye
Avatar
szotsaki
Adminisztrátor
Hozzászólások: 344
Csatlakozott: 2008. feb. 4., hétf. 11:20

Citromailes (T-Online-os és még pár egyéb) levelek

Hozzászólás Szerző: szotsaki »

Sziasztok!

A citromailes levelekkel (újfent) gond van. Ez nem is meglepő, ami viszont jobb, hogy most már rögtön tudjuk, hogy mi a hiba.

A MorroHun Team szervere csak olyan szolgáltatóknak küld e-maileket, amik képesek titkosított kapcsolatot kiépíteni. Ez ma már minden szolgáltatásnál alapvetőnek számít (hasonlít a böngészők HTTPS zöld lakatjához, csak e-mailek esetében). Ez az alapvető biztonsági beállítás nagyban növeli az elküldött levelek titkosságát, és sok szolgáltató (pl. a GMail) megjelöli azokat a leveleket, amik titkosítatlanul érkeznek.

Sajnos a következőkben felsorolt kisebb szolgáltatók nem támogatják a titkosított levélfogadást, ezért a MorroHun szerver visszautasítja a levél elküldését. Ezen nem szeretnénk változtatni, mert ez nagyban csökkentené a biztonságot.

A mostani értesítésben érintett szolgáltatók:
  • @citromail.hu
  • @gamf.uni-neumann.hu
  • @index.hu
  • @t-online.hu
  • @vipmail.hu
  • @zoznam.sk
Akik ilyen végződésű címmel jelentkeztek, legyenek szívesek egy e-mail írni a morrohun@gmail.com -ra, benne mindössze a régi és az új e-mail címükkel (ahol az új nem a fentebbi listából választott) és oda megpróbálom újra elküldeni az értesítő levelet.

Ha a fenti szolgáltatóktól bárki erre járna, a MorroHun szerverén kapott hibaüzenet, amit meg kell szüntetniük:

Kód: Egész kijelölése

TLS is required, but was not offered by host server106.citromail.hu[91.83.45.106]
krisz01

Re: Citromailes (T-Online-os és még pár egyéb) levelek

Hozzászólás Szerző: krisz01 »

Sziasztok.Még tegnap elküldtem a másik email cimel de nem érkezett válasz.Ez lehet azért van mert nem regisztráltambe (bár nem mintha nem szeretnék csak nem látom hogy hol kell már lassan 1 éve) csak elküldtem az emailos címemet nektek.
Válasz küldése