Különösen nehéz ellenfelek

Ha felfedeztél egy remek stratégiát vagy ezekre vagy kíváncsi, nézz be ide!
Avatar
Kull
Hozzászólások: 1046
Csatlakozott: 2014. okt. 18., szomb. 17:27
Tartózkodási hely: KURVÁK MELLBIMBÓJA Grill & Bár

Különösen nehéz ellenfelek

Hozzászólás Szerző: Kull » 2016. szept. 27., kedd 17:39

Üdv!

Amire konkrétan emlékszem, hogy az árnyak meglehetősen aljas teremtmények. Egy másik témából idézném azt, amire rájöttem:
► Show Spoiler
Amit még érdemes nagyon tudni, hogy az "agyturkász" Cipher kaszt fejlesztésénél a lényeg a következő: Olyan adottságokat, illetve képességeket tanuljon meg főleg és elsősorban, ami által gyorsabban tud lőni. Ugyanis mennél többször talál, annál gyorsabban tudja újból bevetni a mágikus képességeit.

Még lenne pár dolog a Caed Nua-val, a sárkánnyal(az ottani), az erőddel stb. kapcsolatban csak most hirtelen nem ugrik be semmi konkrétum. :)

shrank

Re: Különösen nehéz ellenfelek

Hozzászólás Szerző: shrank » 2016. szept. 30., pén. 16:46

Nekem a sárkányok voltak nagyon nehezek, bár ez a nehézségi szinttől is függ.

Nem vagyok nagy stratéga, úgyhogy nagyon örültem az explorer módnak (azt hiszem így hívják), ennél lehet nyugodtan a történetre koncentrálni, és nagyon könnyűek a harcok. :D

Vik
Hozzászólások: 3747
Csatlakozott: 2008. márc. 25., kedd 20:38
Tartózkodási hely: per pillanat itthon :)
Kapcsolat:

Re: Különösen nehéz ellenfelek

Hozzászólás Szerző: Vik » 2019. márc. 29., pén. 12:30

Tesztelés közben körülnéztem Eothas romos templomában. Az első szint nem gond, de a következőn jöttek a szellemek, meg az árnyak. Nézem ám a harci naplót, hogy akkora kitérésük van, amitől nyilván nem lehet őket eltalálni, de ha mégis sikerül (mert a csapat buzgón csapkodja őket karddal, buzogánnyal) akkor meg a sebzéscsökkentésük miatt alig sérülnek. Végül is érthető, hiszen ezek föld felett lebegő szellemek, nincsen testük. Még szerencse, hogy druidát indítottam, plusz van egy varázsló a csapatban...

Beornmaci

Re: Különösen nehéz ellenfelek

Hozzászólás Szerző: Beornmaci » 2019. márc. 29., pén. 18:52

Oda (ha nem könnyű-közepes) fokozaton játszol, érdemes csak 3. szint tájékán visszamenni.

Shedien
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2019. feb. 13., szer. 16:07

Re: Különösen nehéz ellenfelek

Hozzászólás Szerző: Shedien » 2019. ápr. 25., csüt. 10:57

A sárkányok ellen milyen taktika hatásos? Most értem fel 14-ik szintre, próbálom kinyírni a jeges sárkányt a White March kiegészítőben. Nem megy. Próbáltam Edért berakni tanknak előre, mellé meg Palleginát. Hátul Aloth, Durdance meg én(druida vagyok). Volt hogy Saganit raktam be még hátra volt hogy Caroc ördögét, de egyszerűen nagyon kemény. Amit már lehetett fejleszteni felszerelést, már megvan. Lélekhez kötött fegyverek, páncélok kimaxolva, piát iszok stb. Normál fokozaton játszok, csak a szinthez állított nehézséget kapcsoltam be. A legbosszantóbbak a sárkány segítői, mert még a sárkány menne is, ha közben nem ölnék le hátul Alothot, meg a többi ranged DPS-t.

tomba
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2019. feb. 16., szomb. 11:49

Re: Különösen nehéz ellenfelek

Hozzászólás Szerző: tomba » 2019. máj. 22., szer. 14:50

valahogy fura. simán befejetem nehéz beállítással, úgy, hogy 13 %-on mentem végig, és el sem hagytam az első térképet. nem direkt, csak mentem thaos után, amikor meg utolértem, levertem, és vége lett. szerintem ez elég baj, valahogy nem gondolták végig. amúgy nagyon tetszik, a magyarítás parádés (küldöm a hibákat lelkesen). most elkezdtem újra, megpróbálom csapat nélkül (na jó, erdőjáróval, szal az állati társ azért segít). a dragon age inquisitort is így toltam végig, meg a divinity original sin 1-2-t is. kíváncsi vagyok, itt megy-e.

Válasz küldése