The Solitude Arena - Magányvára arénája honosítás

Tartalom:
- Egy arénát ad Magányvára városához
- Az arénában lehetsz gladiátor, néző
- Fogadásokat köthetsz a küzdelmek kimenetelére
- A harc során, ha veszítesz a nézőközönség dönt a sorsodról
- Rangsorolják a gladiátorokat
- Ha legyőzöd egy küldetés keretén belül a Nagybajnokot, akkor megkapod a címét, egy egyedi pánélt + sisakot és rajongókra is szert teszel, akiket besorozhatsz követőnek
- Részt vehetsz a Világbajnokságon (VB-n

), ha elég jó vagy és meglátogathatod Tamriel különböző területein fekvő arénákat egy hajó segítségével (Feketemocsár, Sziklaföld, Morrowind, Valen vadon)
- A hajós kapitány tippekkel és ötletekkel lát el az ellenfeleid harci stílusáról és az arénák felépítéséről
Megjegyzés: A beépülő hanganyaga nem a legjobb minőségű, mert a moddernek nem voltak megfelelő forrásai, és nehezen tud 60 évesen 19 évesként beszélni

.
Kritérium:
- Nincs
Letöltés:
Magyar(Teljes)
NexusID:72684
UI.: Ha nem jelennek meg a szkriptes üzenetek vagy csak részlegesen, esetleg hibát okoznak, akkor itt vannak az eredeti angol nyelvű szkriptek:
Szkriptek (18 db)
Kull
Ez azért nincs egy Sword and Sandals szintjén.

Említetted, hogy láttál francia szavakat, mondatokat. Na ezeket javítottam, meg amúgy is az angol fordítás tele volt helyesírási hibákkal (mondatot kis betűvel kezdte, rengeteg felesleges írásjel is szerepelt benne), ezeket is javítottam a magyar verzióban.
Raimhol
Itt van a kért fordításod. A Vilja tesztelésére még várnod kell, mert le kell még fordítanom belőle olyan 1000 bejegyzést (akkor már "csak" 5-6000 marad) és még a projecttel is haladni akarok, de majd utána.
Kull, Raimhol
Ha tudtok időt szánni rá akkor teszteljétek, mert ha valami porszem került a gépezetbe, akkor azonnal javítom. Legfeljebb a szkriptek okozhatnak problémát, de nem sok valószínűséget látok rá és elérhetővé tettem az eredeti szkripteket is, ha bármi gond lenne. Előre is köszi a tesztelésért.
Szerk.: Köszönöm a frissítéseket és az új fordításokat (Deathskull), kiteszem őket a főoldalra.
Jó szórakozást!