oblivion dlc magyarítása

Az Oblivion magyarításával kapcsolatos kérdések, hibák.
antal

oblivion dlc magyarítása

Hozzászólás Szerző: antal »

Sziasztok! Elővettem a régi Oblivion játékomat, most egy win 7 op rendszerre, a telepítések felmennek angolul elindul, a DLC-k is, a magyarosítás után a DLC-k angolok maradtak. Már többször uninstaltam, újra telepítettem a, obmm-el a sorokat rendezgettem, volt, hogy elértem valamelyik magyar legyen, de teljesen lefordítani nem sikerült. Most a feladás határán állok, mert így még nem jártam pedig többször kipörgettem a játékot.
gergő15

Re: oblivion dlc magyarítása

Hozzászólás Szerző: gergő15 »

antal írta: 2018. júl. 17., kedd 11:23 Sziasztok! Elővettem a régi Oblivion játékomat, most egy win 7 op rendszerre, a telepítések felmennek angolul elindul, a DLC-k is, a magyarosítás után a DLC-k angolok maradtak. Már többször uninstaltam, újra telepítettem a, obmm-el a sorokat rendezgettem, volt, hogy elértem valamelyik magyar legyen, de teljesen lefordítani nem sikerült. Most a feladás határán állok, mert így még nem jártam pedig többször kipörgettem a játékot.
Akkor nem telepítetted megfelelően, vagy a betöltési sorrend nem jó. Teljes egészében magyar a játék a DLC-kel együtt.
antal

Re: oblivion dlc magyarítása

Hozzászólás Szerző: antal »

Ezt nem értem, mert a régi win xp op rendszeren mindig minden magyar volt. Nem kellet a managerrel vacakolnom a sorrend állításával. Most minden telepítése sorrendben megtörtént, mégis egy-két dlc kivételével a többi angol, holott ezeknek alapból a fordítás után magyarnak kellene lennie. Lehet,hogy a win 7 szórakozik.
antal

Re: oblivion dlc magyarítása

Hozzászólás Szerző: antal »

antal írta: 2018. júl. 18., szer. 9:56 Ezt nem értem, mert a régi win xp op rendszeren mindig minden magyar volt. Nem kellet a managerrel vacakolnom a sorrend állításával. Most minden telepítése sorrendben megtörtént, mégis egy-két dlc kivételével a többi angol, holott ezeknek alapból a fordítás után magyarnak kellene lennie. Lehet,hogy a win 7 szórakozik.
Igazad volt, tényleg valami sorrend nem stimmelhetett, mert levettem az egészet, a gépet is átnéztem és mindent letöröltem ami az Oblivionnal kapcsolatos volt plusz még géptisztítást is csináltam. Újra telepítettem az egészet, mind végig ellenőriztem a mod managert, most minden magyar. Dunsztom nincs miért! :lol: :o
parker

Re: oblivion dlc magyarítása

Hozzászólás Szerző: parker »

Hali!

Nekem az lenne a problémám a DLC-k fordításával, hogy ezekhez is jött kis Unofficial Patch. Ezeket felrakva némelyik küldetés ismét angol lesz. A Wyre Bash pedig hibaként jelzi, hogy rossz a sorrend. Magyarán a feltelepített DLC (ami magyar nyelvű) után van a betöltésben az Unofficial Patch, és angol nyelvű lesz. Megcserélni nem lehet, kifagy a játék indításnál. Nem mindegyiknél van ez egyébként, eddig a Battlehorn, Frostcraig DLC-knél van ez a probléma. Remélem, elég érthető voltam. :D Van erre valami megoldás, vagy ezekhez ki kell kapcsolnom a javításokat? Köszi!
Válasz küldése