Skyrim:Falkreath küldetései

Innen: Elder Scrolls Lapok

Falkreath egy Északi város Whiteruntól délnyugatra, sűrű erdők között. Két Daedric küldetés és több mellékküldetés érhető el benne.

Története: Falkreath már az ősi északiak által lakott terület volt, ezt hatalmas temetője és környezetében található Északi sírhelyek, barlangok is alátámasztják. Arkay isten befolyása erre a városra nézve, nagyon erős, mágiája az egész környékre hatással van (Andurs high elf pap dialógusából derül ki). Később ugyanezen a helyen házakat emeltek, utcákat alapítottak, a nordok mellé egyéb etnikumok is kerültek. A Nagy háborút szintén nehezen viselte ez a csendes kisváros.

Fekvése: Csendes kisváros, néhány helyen útonállókkal és néhány fenevaddal, fent a hegyekben élőhalottakkal.

Figyelemreméltó Helyszínek: - Halott Ember Itala (helyi fogadó) - Hullafény Farm (helyi gazdacsalád háza) - Egy alkímiaüzlet, Lod kovács háza, vegyeskereskedés a fogadó szomszédságában. Falkreath barakkok (Daedric küldetés, SInding a küldetésadó, egy vérfarkas, Hircine daedric úr volt szolgája) Lod kutyája (Clavicus Vile daedric herceg az igazi gazdája, szintén daedric küldetés, 10. szinttől érhető el őr megszólításával) - Jarl Hosszúháza

Később ezen a területen a Hearthfire-al földterületet lehet venni, Pinewatch mellett (a Lakeview manort) 5000 aranyba kerül Niranyine-al, a helyi tisztviselővel kell ezügyben beszélni. (a birtokvásárlást csak kizárólag thane-eknek engedélyezik általában Skyrimben, vagy akik nagyon hasznosnak bizonyultak az adott város számára).

NPC-k:

- Andurs, Arkay papja és segédje Kurst - Kocsmárosnő - Egy helyi bárd - A kiskereskedés tulajdonosa és testvére, egy nord favágó - Lod, a helyi kovács - Jarl SIddgeir - Két helyi tisztviselő - Dengeir The Stuhn(Stormcloak szimpatizáns nemesember, ha a Dragonborn a stormcloak lázadás mellé áll később Jarl lesz belőle - Matthias és felesége, helyi gazdálkodók, földműves család, lányukat Sinding ölte meg, aki az egyik küldetésadó NPC