Oblivion:Karakter készítés

Innen: Elder Scrolls Lapok

A karaktered létrehozása a legfontosabb dolog a játékmenet során. A karaktergeneráló oktatója részletről-részletre megmutatja a karaktergenerálás lépéseit és neked csak annyi a dolgod hogy létrehozod álmaid karakterét. Ámbár mielőtt létrehozod az álmaid karakterét nagyon fontos hogy ments előtte mivel a karaktergenerálás végleges dolog így később nem teheted meg újra. Ellenőrizz le mindent. figyelj meg minden mozzanatot és csak utána cselekedj.

Alap osztályok[szerkesztés]

A játékban huszonegy előre elkészített alaposztály kapott helyet. Minden osztály teljesen egyedi, és minden osztálynak megvannak az előnyei és a hátrányai.

Jelenleg 5460 karakterkombináció létezik egyedi osztályok létrehozása nélkül. Így bárki létrehozhatja a maga karakterét.

Egyéni osztály specializáció[szerkesztés]

Saját osztály elkészítésekor minden osztály-specifikus részletet te adhatsz meg. Ebbe beleértendő az osztályhoz tartozó hét fő képzettség és két tulajdonság, amikre +5 módosítót kapsz állandó jelleggel. A karakter készítés cikkben részletes ismertetőt találsz a készítés menetéről, és néhány tippet arról, hogyan kell saját osztályt létrehozni.

Hiányos.png Ez a fejezet egyelőre hiányos. Segíts te is kibővíteni az eredeti alapján!