Oblivion:Letöltések

Innen: Elder Scrolls Lapok

(Oblivion:Hivatalos beépülők szócikkből átirányítva)

A Bethesda összesen kilenc beépülőt és egy kiegészítést adott ki az Oblivionhoz.

A PC-s verzióhoz megvásárolhatóak voltak a Bethesda online boltjában, illetve DVD-n a A Kilenc lovagjai kiadással együtt. Az összes beépülőt tartalmazza a Steam Oblivion Game of the Year Deluxe Edition, az összes többi (bármelyik platformra kiadott) Game of the Year lemezzel ellentétben, amiken csak a Kilenc Lovagjai és a Reszkető-szigetek találhatók meg a beépülők nélkül.

Az Xbox 360 tulajdonosok az Xbox Live Marketplace-en vehetik meg a beépülőket. Egy XBox Live fiók és gyors net elérés szükséges hozzá. A Game of the Year változat itt is csak a két nagy kiegészítőt tartalmazza.

A PS3 verzióhoz A Kilenc lovagjai és a Reszkető-szigetek hozzá tartozik, de ezeken kívül más plugineket ezen konzol tulajdonosai nem tudnak használni.

Beépülők[szerkesztés]

A legtöbb beépülőhöz minimum az 1.1.511-es javítás szükségeltetik a megfelelő futtatáshoz.

Beépülők Ár
(USA dollár)
Ár
(MS Pontok)
Szükséges javítás Tartalom
OB-ico-BattlehornCastle.png Csatakürt-kastély $1.89 150 1.1.511 Csatakürt-kastély: A Csatakürt-kastélyt martalócok ostromolják, a parancsnokot megölték, a maradék védők pedig segítséget kérnek. A védők felajánlották a kastélyt annak, aki elűzni a támadókat.
  • Ez az egyetlen beépülő ami nem található meg az XBox 360 vagy PC CD-n.
OB-ico-HorseArmor.png Lópáncél $1.89 200 Nem szükséges Lópáncél: Snak gra-Bura a Kezes pej istállóban lópáncélt árul. Két fajta lópáncél található a beépülőben, egy acélpáncél és egy elfpáncél.
KnightsOfTheNineIcon.png Kilenc lovagjai $9.99 800 1.1.511 Kilenc lovagjai: A lovagok újjáélednek hogy megakadályozzák a közelgő veszedelmet.
  • Ez az egyetlen beépülő, ami a Reszkető-szigeteken kívül elérhető a PS3 játékosoknak is.
OB-ico-MehrunesRazor.png Mehrunes beretvája $2.99 250 1.1.511 Mehrunes beretvája: Egy ádáz penge, amin keresztül Dagon megszerezheti a lelkét annak, akire lesújtanak vele.
OB-ico-Orrery.png Csillagvizsgáló $1.89 150 Nem szükséges Csillagvizsgáló: Egy Morrowindről a Misztikus Egyetemre tartó törp műremek szállítmányt banditák raboltak el nemrégiben. Ezekre lenne nagy szükség a meghibásodott Birodalmi Csillagvizsgáló megjavításához, amely a fővárosban található.
OB-ico-SpellTomes.png Mágikus fóliánsok $0.99 80 1.1.511 Mágikus fóliánsok: Egy adag új megtanulható varázslat, könyvek formájában.
OB-ico-DunbarrowCove.png Homálydomb üreg $1.89 150 Nem szükséges Homálydomb üreg: Kutasd fel egy hírhedt kalóz elveszett hajóját, és vedd birtokba ezzel a kiegészítővel, ami a settenkedő karakterek számára készült.
OB-ico-DeepscornHollow.png Alávaló mélység $1.89 150 1.1.511 Alávaló mélység: Fürkésző szemek elől rejtve, az Alávaló mélység egy olyan földalatti menedék, ahol a gonosz karakterek igazán otthon érezhetik magukat.
OB-ico-FrostcragSpire.png Fagyszirt Orom $1.89 150 Nem szükséges Fagyszirt Orom: Cyrodiil északi tájain, a hegyek között található a Fagyszirt Orom, a mágikus irányultságú karakteredhez illő csodás torony.

A Reszkető-szigetek kiegészítő teljes értékű (azaz nagyméretű) beépülőként jelent meg. Sok misztikum vár rád egy összekavart valóságban, amit Sheogorath csak a "Reszkető-szigeteknek" nevez.