CsK:Tekercs (Gyub)

Innen: Elder Scrolls Lapok

Tekercs (Gyub)
A Reszkető-szigetek Fain nevű romjai között különös eretnekek tanyáznak, akik egy bizonyos Gyub-ot imádnak. A rom gödrének mélyén állítólag lakozó lénynek rendszeresen mutatnak be emberáldozatot, bár a feljegyzés tanúsága szerint egyre nehezebb ehhez megfelelő "önkénteseket" találni, pedig egyre többre lenne szükség belőlük. Az alábbiakban ezzel kapcsolatban olvashatunk egy kedves levelet.

Legkedvesebb unokafivérem,


Köszönöm a múlt havi szállítmányt - nagyon elégedett volt. Rájöttem, ha egyszerre kettőt vetünk be, sokkal nagyobb az öröme, és tovább is tart. Milyen izgalmas!

Tudom, milyen nehéz új önkénteseket találnod, de nagyobb szükségem van a szolgálataidra, mint eddig bármikor. Mindketten tudjuk, hamarosan eljön az Újjászületés napja, és minél többet tudunk felajánlani, annál jobb. Mikor megérkezik, gondoskodni fogok róla, hogy illően megjutalmazzanak a szolgálataidért. Tudasd az önkénteseinkkel, hogy mind nagyon boldogok vagyunk az ügyünk iránt érzett elkötelezettségükért, és milyen hatalmas jelentőségük van az Újjászületés eljövetelében.