CsK:Sikertelen vízivárosi rajtaütés!

Innen: Elder Scrolls Lapok

Sikertelen vízivárosi rajtaütés!
A Fekete Ló Kurír különszáma beszámol a Birodalmi Őrség Vízivárosban tartott sikertelen rajtaütéséről, valamint egy betörési kísérletről a Misztikus Egyetemre. Utóbbit természetesen mi hajtottuk végre a Tolvajok Céhének megbízásából.

Sikertelen volt a merész vízivárosi rajtaütés!

Mivel Hieronymus Lex próbálkozásai, hogy elfogja a legendás tolvajt, a Szürke Rókát mindeddig sikertelenek maradtak, a Birodalmi Őrség razziát tartott a Vízivárosban. Több őrt is átvezényeltek a város más részeiről, hogy segítsék átkutatni a Vízivárost. Kis mennyiségű csempészáru elkobzásra került, de a Szürke Róka megszökött.

A Misztikus Egyetem hivatalos panaszt nyújtott be Hieronymus Lex kapitány ellen, kötelességmulasztás miatt. Az őröket, akik eredetileg a Misztikus Egyetemnél őrködtek volna, a Vízivárosba vezényelték a rajtaütés ideje alatt. Ezalatt egy betörési kísérletet hiúsítottak meg az egyetemen. Az egyetem szóvivői azt nyilatkozták, hogy semmi sem tűnt el. Nevetségesnek tartják az elképzelést, hogy egy egyszerű tolvaj meglépett volna valamely kincsükkel.


Forest

Előző: Vámpírfészek a városban!

Összefoglaló: Fekete Ló Kurír

Következő: Kinevezték az Őrség új kapitányát