CsK:Röplapok (Skingrad)

Innen: Elder Scrolls Lapok

Röplapok (Skingrad)
Az alábbiakban a Skingrad városában fellelhető üzletek és fogadók "kereskedelmi célú hirdetései" olvashatók. Az itt összegyűjtött szórólapok a játékban külön-külön találhatók meg szerte a város területén.

Lovak! Lovak! Lovak! Tudjuk, hogy akarsz egyet. Vagy kettőt. Gyere a Kellemes átkelő istállóba, és válassz egyet még ma! Csak lovaglásra alkalmas lovaink vannak. A Kellemes átkelő istálló nem forgalmaz étkezési célokra szánt lovakat. Semmi esetre sem.


Minden este ingyen fürdési lehetőség! Csak a Két nővér fogadóban. Az étel és ital nincs benne az árban.


A kellemes vacsora ritka esemény, hacsak nem a Nyugati lankák fogadóban étkezel. Csak a legfrissebb szarvasgombát használjuk, a kecsketejünkből készül joghurt pedig a legfinomabb egész Cyrodiilban.


Kolóviai kereskedők. A név magáért beszél. Feketemocsáron túlról is van árunk. Szinte bármit veszünk és eladunk. Böngészőket is szívesen látunk.


Friss vérfűre van szükséged? Esetleg harradára? Nálunk van raktáron. Horkol a férjed éjszaka? Csend főzetünk is van. Minden alkímiai dolog. Az egyetlen főzeteket és ritka füveket árusító bolt.


A Kalapács és fogó 87 éve működik. Agnete hét nemzedéknyi kovács tudását halmozta fel. Ha ő nem tudja megkovácsolni, akkor az utolsó törppel kell beszélned.