CsK:Röplapok (Bruma)

Innen: Elder Scrolls Lapok

Röplapok (Bruma)
Az alábbiakban a Bruma városában fellelhető üzletek és fogadók "kereskedelmi célú hirdetései" olvashatók. Az itt összegyűjtött szórólapok a játékban külön-külön találhatók meg szerte a városban.

Ne elégedj meg egy gyenge lóval. A Vadszem istállóban árusított foltos pej lovaknál keményebbet, kitartóbbat keresve sem találni egész Cyrodiilban. Mire jó egy gyors ló, ha nem bírja cipelni a terhet? Nálunk a legjobbak az árak is.


A S'öntés! üzleti irányvonalat változtat! A lovad szükségletei helyett ezentúl téged szolgálunk ki! Remek étel, vetett ágy, kellemes társaság vár!


Unod a söntésnél tapasztalható lármát? Szállj meg a Jerall látképe fogadóban! Békés, kellemes hely, igényes vendégeknek. Mind tudjuk, a minőséget meg kell fizetni.


Vásárlás? Eladás? Kit érdekel? Mindennel foglalkozunk a Novaromában. Mindent megteszünk, hogy rád sózzuk a portékánkat.


Szerinted a ruha teszi az embert, de rajtad nem áll jól? Gyere az Északi szelekbe, teljesen kicserélünk! A legutolsó divat szerint.


Bruma utcái veszélyesek. Méltányos áron vásárolhatsz tőlünk védelmi eszközöket. Minden polgárnak szüksége lenne a Kalapács és bárdból származó harci pörölyre. Ne menj el otthonról nélküle!