CsK:Röplapok (Birodalmi Város)

Innen: Elder Scrolls Lapok
Röplapok (Birodalmi Város)
Az alábbiakban a Birodalmi Város számos üzletének és fogadójának "kereskedelmi célú hirdetései" olvashatók. Az itt összegyűjtött szórólapok a játékban külön-külön találhatók meg szerte a város területén.

Ha minőségi páncélra, fegyverre van szükséged, nézz be a Késdobálóba. A személyre szabott páncél a specialitásunk.


A Fő alapanyagban csak a legjobb minőségű alkímiai alapanyagokkal és főzetekkel foglalkozunk. Lehet, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de a legjobbak azok biztosan mi vagyunk.


Az Őskiadás a Birodalmi Könyvtár fő beszállítója. Ha a császár megbízik bennünk, akkor te is megteheted. Egész Cyrodiil legszélesebb kötet és história gyűjteményével rendelkezünk.


A botok nem valók mindenkinek. Csak a legtehetségesebb varázslók tudnak botokat használni. Ha elég jónak érzed magad, gyere a Rindir varázsbotjaiba. Nálunk megtalálod a megfelelő botot a megfelelő alkalomra.


Edgar kedvezményes varázslataiban kedvezőbbek az árak, mint bármely Mágusok Céhe csarnokban. Miért fizetnél többet ugyanazért?


A Bőséges bukszában Anvil partjain túlról származó kiváló áruk találhatók. Mindenféle különleges tárgy megtalálható a polcainkon. A városban nekünk a legnagyobb a raktárkészletünk.


A Kőfal pajzsban mindenféle páncél megtalálható, sőt, sokféle pajzs is. A legjobb minőségű acélt használjuk a páncélok elkészítéséhez. Accius 9 évig tanult a legjobb ork kovácsoktól, mire elleste minden titkukat.


A Vörös gyémánt ékszerészet az egyetlen ékszerbolt a kilenc városban. Ebből következik, nálunk van a legjobb választék gyémántból és ezüstből egész Cyrodiilban. Mellesleg az őreink is a legjobbak, úgyhogy ne is álmodj róla.


Ha éhes vagy, nézz be az Etetőzsákba. Kérlek.


Jensine 'majdnem új' portékáiban sokkal jobbak az árak, mint a Bőséges bukszában. Ráadásul használt árukat is forgalmazunk.


A Három testvér kereskedőház messze földön híres a megbízhatóságáról. Mindig megadjuk, amit az árud ér, és mindig tisztességes árat kérünk a portékáinkért.


Ha felöltözöl, Felséges eleganciával teszed? Úgy kellene. Az első benyomás megfizethetetlen. Ezért nem fogsz árcédulákat látni a kirakatunkban. Ha meg kell kérdezned az árakat, akkor a Felséges elegancia nem neked való hely.


A Rejtélyes áruda az egyetlen bűvölésre szakosodott üzlet egész Cyrodiilban. A legritkább anyagokat hozzuk be Feketemocsárból, Égkoszorúból és Morrowindből. Gyere, nézd meg, mi van ma raktáron. Holnap talán már nem lesz, ami neked kell.


Az Üsd és vágd! jó fegyvereket árul. Tényleg jó fegyvereket. NAGY fegyvereket. Ki kéne próbálnod.


Az Aranykancsó egy kiváló alkimista üzlet. Jól láthatóan OLCSÓBBAK vagyunk, mint a többiek! Ne fizess többet! Vásárolj az Aranykancsóban!


Ha védelemre van szükséged, viselj a Legjobb védelemből származó páncélt. Megvédenek a legélesebb pengéktől is.