CsK:Röplapok (Anvil)

Innen: Elder Scrolls Lapok

Röplapok (Anvil)
Az alábbiakban az Anvil városában fellelhető üzletek és fogadók "kereskedelmi célú hirdetései" olvashatók. Az itt összegyűjtött szórólapok a játékban külön-külön találhatók meg szerte a városban.

Az áradó kupában nagyszerű étkek várnak. Csak ezen a héten kétszer annyi hagymát teszünk a levesbe, mint rendesen. Miért ne ugranál be egy kóstolóra? Hozd el a barátodat is!


A gróf fegyvereiben található ágyak a legpuhábbak Anvilben. Minden harmadik vendég után kimossuk az ágyneműket, attól függetlenül, mennyire piszkosak. A párnáink kétszer olyan puhák, mint amelyek az Áradó kupában találhatók.


Lelles minőségi portékáiban a legnagyobb a választék és a legjobbak az árak egész Anvilben. Ne is vesződj a többi bolttal: a mi áraink verhetetlenek.


Nehéz megőrizni az otthoni békét? Gyere a Morvayn békítőibe! Csak rá kell nézni a buzogányainkra, és a szomszédaid kétszer is meggondolják, felbosszantsanak-e.


Felejthetetlen az éjszaka a Fu'kszliban. A mi teánk és süteményünk sokkal ízletesebb és tovább tart, mint bármi más Anvilben. Ráadásul mindig kéznél van egy lotyó, ha társaságra vágynál.


A Fu'kszliban meleg ágyak és kellemes társaság vár. A teánk és a süteményeink ízletesebbek és tovább tartanak, mint bármi más Anvilben. A felszolgálók mindig nagyon szolgálatkészek, ha beszélgetésre vágynál.


Az Aranyderes istállóban minden megtalálható, amire szükséged lehet. Ló, lovak, még több ló. Ne csak gyalog járj, lovagolj stílusosan a pej lovadon.