CsK:Piszkozat

Innen: Elder Scrolls Lapok

Piszkozat
Ebrocca a Reszkető-szigetek egyik legújabb és legnagyobb romja. Eredetileg egy Égkoszorú-beli bosmer családfő építtette elhunyt édesanyja síremlékeként. A derék bosmer úgy tűnik, beleőrült a bánatba, hisz a kissé eltúlzott síremlék végül az Őrület Birodalmában épült meg. Az alábbi levél egy az építés körüli nézeteltéréssel kapcsolatos.

Nem érdekel, hogy bölcsnek tartod, vagy sem - csak építsd meg! Elég aranyat adtam neked ahhoz, hogy etethesd belőle a szigetek lakosságának felét, és eddig a szemed se rebbent. Beépítettél már csonttörő és húspépesítő eszközöket, miért lenne ez más?

A terv épp olyan egyszerű, mint mikor először beszéltünk róla. Használj fel néhányat azokból a szobrokból, amiket korábban üzemeltünk be, de módosítsd a bűvölésüket. Egy alacsony szintű villám és némi erősebb helyreállítás elég kell, hogy legyen. Lehet, hogy kell majd néhány nap, amíg egy ilyen bűvölés feltöltődik, de komolyan azt hiszed, többre is szükség lehet?

Szeretném azt hinni, hogy barátok lettünk a helyreállítás során. Ha másképp nem megy, építsd meg ezt a szerkezetet szívességből. Ebrocca évezredekig fog állni, és szüksége lesz egy gondviselőre. Ki lenne rá alkalmasabb, mint én?