CsK:Lucien Lachance utasításai

Innen: Elder Scrolls Lapok

Lucien Lachance utasításai
A Sötét Testvériség egyik elöljárójának segítségkérő invitációja, melyet a "A megtisztulás" című küldetés során kapunk kézhez.

Megsemmisítő!

Jól szolgáltad a Sötét Testvériséget az alatt a rövid idő alatt, mióta velünk vagy. Sőt, az előléptetéseid száma meglehetősen figyelemreméltó. Most magának a Fekete Kéznek van szüksége a képességeidre.

Amilyen gyorsan csak tudsz, menj a Farragut Erőd romjaiban lévő menedékhelyemhez, ami a Cheydinhal Szentélytől északkeletre lévő erdőben van. Ha megérkeztél, megbeszéljük a különleges megbízásod mibenlétét.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy gyorsan érkezz meg a Farragut Erődhöz. Láthatatlan erők dolgoznak azon, hogy feltárják a Sötét Testvériség legbelsőbb szerkezetét. A Fekete Kéz számít rád, hogy megelőzöd ezt a katasztrófát.

Senkivel se oszd meg ennek az üzenetnek a tartalmát a Cheydinhal Szentélyből, beleértve Ocheevát is, és senkinek se említsd az utazásodat a Farragut Erődbe! És legyél óvatos - a menedékemet az ott lakók őrzik, akik minden behatolót megtámadnak, akit meglátnak. Juss át ezeken a rothadó őrszemeken, így bizonyosan kiérdemled a jogot, hogy meglátogathasd a privát szentélyemet.

Lucien Lachance