CsK:Levél Branwentől

Innen: Elder Scrolls Lapok

Levél Branwentől
Az Aréna kertjében edző ragada lány levele az Aréna pengemesterének, Owynnek, melyben azt állítja, hogy ő a marcona férfi lánya. Owyn valószínűleg nem hatódott meg az irománytól, mert a levél összegyűrve hever a padlón nem messze tőle. A játékban sem ő, sem a lánya nem hajlandó velünk beszélgetni a témáról.

Owyn,

Tudom, hogy nem hiszel nekem. Tudom, hogy azt hiszed, csak egy ostoba kölyök vagyok, aki nem tudja, mit beszél. De ami igaz, az igaz - TE vagy az apám.

Csak egy éjszaka egy mosónővel, ennyire volt szükség. Lehet, hogy az apád téged is elhagyott, mielőtt megtanított volna az élet alapvető dolgaira? Akárhogy is, a múltat rég elfeledtük. Ami számít, az az, hogy elfogadd az igazságot. A lányod vagyok, és csatlakozni akarok az Arénához.

Talán egy nap, mikor bajnokok bajnoka leszek, látni fogod, hogy ugyanazon vér csörgedez ereinkben, ugyanolyan állhatatosak vagyunk. Amíg el nem jön ez a nap, keményen fogok edzeni, életem minden pillanatában. Csak annyit akarok, mindig is csak annyit akartam, hogy büszke legyél rám.

Szerető lányod,
Branwen