CsK:Leleplezték a Szürke Rókát!

Innen: Elder Scrolls Lapok

Leleplezték a Szürke Rókát!
A Fekete Ló Kurírnak ebben a szokásosan megjelenő számában egy igazi újságírói kacsával találkozhatunk, mégpedig a Tolvajok Céhe hírhedt vezetőjének állítólagos kézre kerüléséről. Valójában csak egy beszívott dokkmunkás járt igen szerencsétlenül aznap éjszaka.

LELEPLEZTÉK A SZÜRKE RÓKÁT!

Vlanarus Kvinchal nemrég beismerte, hogy ő a hírhedt tolvaj, a Szürke Róka. A Birodalmi Őrség vallatása alatt azt is bevallotta, hogy ő Tiber Septim reinkarnációja, Lord Stendarr szerelemgyermeke, cápaember és Hieronymus Lex anyja. Csak a Birodalmi börtönben eltöltött éjszaka után sikerült rájönni, hogy Vlanarus majdnem halálos adag skoomát szedett be.

Vlanarus már otthon van, és próbál felépülni a Birodalmi Őrség vendégszeretetéből és a figyelmességből, amiben a vallatása során részesült. Úgy gondolja, egy-két hónap múlva újra képes lesz dolgozni, ha a "munka" alatt nem értünk járást, vagy bármi olyannak a megemelését, ami nehezebb egy söröskorsónál. Az ex-dokkmunkás ünnepélyes fogadalmat tett, hogy soha többé nem nyúl skoomához, és figyelmeztet mindenkit, hogy maradjon távol az Orum bandától.


caius reloaded

Előző: Szürke Róka, ember vagy mítosz

Összefoglaló: Fekete Ló Kurír

Következő: Új végzetkő sorozat!