CsK:Krematóriumi utasítások

Innen: Elder Scrolls Lapok

Krematóriumi utasítások
Ebrocca a Reszkető-szigetek egyik legújabb és legnagyobb romja. Eredetileg egy Égkoszorú-beli bosmer családfő építette elhunyt édesanyja síremlékeként. A derék bosmer úgy tűnik, beleőrült a bánatba, hisz a kissé eltúlzott síremlék végül az Őrület Birodalmában épült meg. Édesanyján kívül végül minden más (még élő) hozzátartozóját is elhamvasztott saját készítésű krematóriumában, melynek használati utasítása itt olvasható.


Ismét köszönöm, hogy üzembe helyezhettem ezt a krematóriumot. Szolgálja önt és rokonait az eljövendő nemzedékek során. Kérem, őrizze meg ezt a levelet a használatához!


Helyezze az elhunyt maradványait a krematórium lombikjába. Nem szükséges eltávolítani az ékszereket, ruhákat, mert a lombik bűvölése csak a csontok hamvasztását teszi lehetővé.

Miután a lombik lezárásra került, hagyja el a hamvasztó kamrát, és zárja be a kaput. Nyomja le a közelben levő panelt, hogy működésbe hozza a hamvasztót. Várjon pár pillanatot, hogy a lombik lehűlhessen, mielőtt újra belépne a kamrába.

Miután kinyitotta a lombikot, az elhunyt maradványait magához veheti elhantolás, vagy további végtisztesség megadása céljából.