CsK:Kinevezték az Őrség új kapitányát

Innen: Elder Scrolls Lapok
Kinevezték az Őrség új kapitányát
A Fekete Ló Kurír különkiadása bemutatja a Birodalmi Város Őrségének új kapitányát, és beszámol a régi kapitány lemondásának okáról. A régi kapitány, Hieronymus Lex régóta vadászott elszántan a Szürke Rókára, míg az új kapitány nem is hisz a létezésében. A csere természetesen a mi közreműködésünkkel ment végbe a Szürke Róka megbízásából a Tolvajok Céhe küldetései során.

Servatius Quintiliust a minap kinevezték Hieronymus Lex helyére a Birodalmi Őrség kapitányának. Lex kapitány karrierjét a mitikus tolvaj és mesterbűnöző, az úgynevezett "Szürke Róka" elleni gyakori kirohanások fémjelezték. Hieronymus Lex bejelentette, hogy az anvili Millona Umbranox grófnőhöz szegődik, mert ő lesz az anvili őrség új kapitánya.

Quintilius kapitány egy gyakorlatias ember, aki nem hisz a Tolvajok Céhében, vagy annak személytelen nagymesterében, a Szürke Rókában. Békét és rendet ígért a védelme alatt álló negyedekbe. Meghatározott útvonalaik lesznek az őröknek, így minden polgár tudni fogja, hogy hol találjon Őrszemet, ha éppen szüksége van egyre.

Amikor megkérdeztük, hogy így nem lesz-e könnyebb dolguk a tolvajoknak, Quintilius kapitány így válaszolt: "Soha. A bűnözők ostobák. Különben nem lennének bűnözők, nem igaz? Nyilvánvaló. Nektek, okos Kurírfiúknak a bűnüldözést az olyan profi személyekre kellene hagynotok ebben a városban, mint én."


Gabriel

Előző: Sikertelen vízivárosi rajtaütés!

Összefoglaló: Fekete Ló Kurír

Következő: Betörtek a Palotába