CsK:Közlemény

Innen: Elder Scrolls Lapok

Közlemény
Az ordinátorok által közreadott felhívás, melyben figyelmeztetik Morrowind népét, hogy a magát Nerevarine-nak kiadó hősünk valójában a Birodalmi Titkosszolgálat fizetett ügynöke.
MORROWIND SZERETETT NÉPE!

FIGYELEM!
VIGYÁZAT!Egy %PCName nevezetű törvényen kívüli, aki a %PCClass népből származik, és akit mostanában "Nerevarine"-ként és "Újjászületett"-ként szoktak emlegetni, az ordinátorok és a magisztrátus értesülései szerint a Birodalmi Titkosszolgálat fizetett ügynöke. A törvényen kívüli állításai hamisak. A jóslatok, amelyre a törvényen kívüli hivatkozik, érvénytelenek. Becstelen jelleme és csalásának fő céljai már az összes megfigyelő számára világossá váltak. %PCNamet már jó ideje figyelték az ordinátorok és a városi őrök különböző gaztettek elkövetése miatt. Aki találkozik vele, kérjük, jelentse a megfelelő hatóságoknál. Ha valaki nyilvános helyen felismeri, azonnal jelezze.

Közreadta a Templom engedélyével a Figyelők Rendje, Vvardenfell körzet magisztrátusa nevében Berel Sala nagymester, a Figyelők Kapitánya. Figyelj és óvakodj!