CsK:Feladataid Vivecben

Innen: Elder Scrolls Lapok

Feladataid Vivecben
Caiustól kapott leveled, amelyben feladatul szabta, hogy három fontos személyt keress fel Vivecben, hogy többet megtudjatok a Nerevarine-kultuszról.

A következő jegyzeteket Caius Cosades készítette Vivec városában végzendő feladataid összegzéseként.

Vivecben keresd fel ezt a három személyt, és vedd rá őket, hogy mondják el, amit csak tudnak a Nerevarine-kultuszról és a Hatodik ház kultuszáról. Mindegyikük tartozik nekem egy szívességgel, úgyhogy remélhetőleg mindannyian együttműködnek majd.

Addhiranirr egy khajiit, valamint a Tolvajok Céhének munkatársa. Nem lesz egyszerű megtalálni, de kérdezősködj a Szt. Olms kantonban. A Szt. Olms-i nép sértődékeny, úgyhogy vigyázz, mit beszélsz. Egy kis merészség, egy kevéske arany, egy aprócska szívesség a megfelelő helyen és időben, és rá fogsz találni.

Huleeya egy argóniai Morag Tong bérgyilkos. Az Idegennegyedben keresd, a Fekete Shalk kocsmában. Vivec városában úgy ismerik, mint a könyvek és a régiségek megszállottját.

Mehra Milo a Templom egyik papnője, aki a Bölcsesség és Igazság Csarnokának könyvtárában dolgozik. A Bölcsesség és Igazság Csarnoka szabadon látogatható. Csak sétálgass, míg meg nem leled őt. NE kérdezősködj róla senkitől a Csarnokban, nem akarom, hogy felfigyeljenek arra a tényre, hogy egy külföldivel beszélget. Mehra egy különleges barát, nem akarom, hogy bajba kerüljön miattam.

Ha beszéltél mindhárom személlyel, és megszereztél minden információt, amivel szolgálni tudtak, térj vissza, és jelents nekem.