CsK:Elone útleírása Balmorába

Innen: Elder Scrolls Lapok

Elone útleírása Balmorába
Seyda Neen felderítőjének útbaigazítása arra vonatkozólag, hogy hogyan juss el a főküldetés kezdetét jelentő Balmora városába.

Gyalogos útirány Seyda Neentől Balmoráig

Az északi hídon keresztül hagyd el Seyda Neen faluját, majd az iszapjáró-állomást is elhagyva kövesd az utat kelet felé.

Seyda Neentől keletre egy hegygerinc után az út északkelet felé fordul, és keresztez egy északnyugat-délkelet irányút. Itt fordulj balra, északnyugatnak. Jobb kéz felől látod majd Pelagiad faluját.

Az út ezután északnak tart, majd északkeletnek fordul és egy négyes útelágazáshoz ér. Balmora felé itt balra, északnyugatnak kell fordulnod, és leereszkedned a Mamaea-foyada nevű vulkanikus lávamederbe. Az ösvény egy rövid ideig a lávamedret követi északkelet felé, majd balra fordul és északnyugat felé elhagyja azt.

A lávamedertől északra hagyd el jobb kéz felől a Holdpille Erődöt, és juss el egy útjelző táblával ellátott kereszteződésig. Tarts nyugatnak, Balmora irányába.

Két kicsiny híd keresztezi az Odai-folyót. A folyó nyugati partján menj észak felé, el az iszapjáró-állomás mellett, és lépj be Balmora kapuján.

Figyelj az útjelző táblákra, és légy óvatos. Rossz időben vagy sötétben könnyű eltévedni.