CsK:Egy lefirkantott feljegyzés

Innen: Elder Scrolls Lapok

Egy lefirkantott feljegyzés
Feljegyzés a Molag Amur régióban található Gimothran kriptából arról, hogy a közelében lévő zárt ajtó mögött egy legendás ereklye lapul. Sajnos a levél írója halálát lelte, miközben megpróbálta hatástalanítani az ajtó csapdáját.

Sajnos, Morty, az én elbukott társam, nem tudott eljutni eddig. Sajnálom, hogy holtteste még mindig tartja a kripta kulcsát, amit el kéne vennem, hogy a küldetést véghezvigyem. Egyedül maradtam egy pengével és az elhatározással, hogy végrehajtsam ezt a feladatot. Hiszem, hogy elérkeztem utam végéhez. De a kulcs nélkül, abban a helyzetben találtam magam, hogy fel kéne feszítenem a bejáratot. Ámbár, az ajtó mögött, biztos vagyok benne, hogy a gyilkos rettegés vár.

Itt hagyom ezt a figyelmeztetést azzal, hogy nem tudtam végigcsinálni. Az ajtó kétségtelenül csapdás, s az én zárnyitó és csapda elhárító képességemmel nem is álmodhatok arról, hogy sikerülhet. Ha valaki véletlenül átlépne a testemen, tudja hogy elbuktam, és azt is, hogy nem más jutalom várja bent a sötét kriptában, mint Hasedoki Botja. De óvakodjon a bot őrzőjétől.

Vulpriss Denisson

Carmella, teljes szívemből remélem, hogy újra találkozunk a békés pusztákon.