CsK:Dar-Ma naplója

Innen: Elder Scrolls Lapok

Dar-Ma naplója
Egy fiatal argóniai lány naplója, akit fogságba ejtettek Csákánymocska gonosz lakói. A lány kiszabadítása természetesen a mi feladatunk.

Ez nyilvánvalóan egy fiatal argóniai naplója, akinek a neve Dar-Ma. A könyv legnagyobb része személyes, de evilági részleteit taglalja az életének Chorrolban. Az egyetlen érdekes bejegyzés az utolsó.

Sötétedés után érkeztem Csákánymocskába, annak következtében, hogy Kisvirág egyik patkója leesett az úton - az út IGAZÁN rossz volt! Alig több, mint egy csapás - soha senki más nem jött ide?!

A kereskedő üzlete már bezárt, és ő nem jött az ajtóhoz, pedig láttam a fényt az emeleti ablakban - FARAGATLANSÁG!!! De legalább ez a fogadó nyitva volt (habár a tulajdonos hátborzongató alak - folyamatosan, hátborzongatóan vigyorgott rám, amikor azt hitte, hogy nem figyelem - uhh.) És mi történt az arcával??

Úgy tűnik, én vagyok az egyetlen, aki itt száll meg ma éjjel. Nem sokat láttam a városból, mivel már besötétedett. Bevallom, egy kicsit kísérteties - de soha nem mondom el ezt Anyának! Mert akkor soha többé nem enged el engem ezekre a kézbesítésekre. Még mindig azt hiszi, hogy egy kisbaba vagyok (ő valójában azt mondaná, hogy "fióka," és a barátaim előtt is!) Ne felejtsem el megkérdezni a hátborzongató fogadósról, amikor hazaértem.

Nos, a gyertya már majdnem leégett (még egy lámpást se adnak ebben a borzalmas, öreg fogadóban!), így azt hiszem jobb, ha alszom egy kicsit. Ha TUDOK egyáltalán aludni a nyikorgásoktól ezen az öreg helyen! Azon gondolkodom, mintha lépéseket hallanék az ajtón kívülről. Úgy félek - NŐJJ FEL, Dar! Biztos, hogy reggelre minden érdekesnek és elbűvölőnek látszik majd. Jó éjt, naplóm!