CsK:Claudius Arcadia feljegyzései

Innen: Elder Scrolls Lapok

Claudius Arcadia feljegyzései
A Birodalmi Város egyik polgárának feljegyzései, aki az Éjanya Rituálé segítségével kapcsolatba lépett a Sötét Testvériséggel és megbízást adott egy haragosa megölésére. Mint arról A fekete ló kurír is beszámol, később letartóztatták eme tettéért, és jelenleg is "egy hideg, nyirkos cellában tengeti életét".

1. bejegyzés: Elhatároztam magam. Nem érdekel, hogy mibe kerül, bosszút fogok állni! Hallottam a Sötét Testvériségről szóló történeteket, hogyan jönnek el hozzád, ha teljesíted az Éjanyájuk valamiféle rituáléját. Nem tudom, hogy ki vagy mi az Éjanya, de nem is érdekel! Ha meg tudom tenni, megteszem. Megadok a Sötét Testvériségnek bármit, amit akarnak, ha megteszik azt, amire én nem vagyok képes...

2. bejegyzés: Megtanultam, hogyan végezzem el a rituálét, és beszereztem a szükséges eszközöket. A csontokhoz és a koponyához elég könnyen hozzájutottam, de a szív és a képesség már nehezebb volt. Megteszem az előkészületeket a pincében.

3. bejegyzés: Sikerült! Múlt éjjel meglátogatott valaki, a Sötét Testvériség egy képviselője! Az Éjanya meghallgatta a könyörgéseimet! Odaadtam a pénzt, és a férfi megígérte, hogy meg leszek elégedve. Sem én, sem a Sötét Testvériség nem tudja, hol rejtőzik, de amint megtalálják, Rufio meg fog halni!