Boldog karácsonyt és remek új évet kívánunk!
Elkészült a Divinity: Original Sin 2 magyarítása!
Jelentkezz a Divinity: Original Sin 2 magyarítás tesztelésére
Frissült a Pillars of Eternity magyarítása
The Elder Scrolls IV: Oblivion magyarítás PS3-ra

2022-ben a lezárások nagy részét feloldották, a GPU hiány is enyhült, így idén újra kinyílt a világ. Mind offline, mind online :).

3 hozzászólással | Tovább a hírhez »

Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy több mint két és fél évnyi fordítás után elkészült a Divinity: Original Sin 2 teljes magyarítása!

29 hozzászólással | Tovább a hírhez »

Bizonyára (remélhetőleg) sokan vártatok már arra, hogy elkészüljön a Divinity: Original Sin 2 magyarítása. Nos, már nagyon közel vagyunk! A fordítással és a lektorálással végeztünk, sőt, már rövid belső tesztünket is elkezdtük.

40 hozzászólással | Tovább a hírhez »

Még 2019-ben adtuk ki a Pillars of Eternity teljes magyarítását. Azóta viszont sok minden történt körülötte, így ráfért egy frissítés.

1 hozzászólással | Tovább a hírhez »

VII. Uriel Septim Császárt meggyilkolják saját palotájából való menekülése közben, de mielőtt még meghalna, rád hagyja a rejtélyes Királyok Amulettjét. Egy olyan világban, ahol a sötétség erői az emberek és elfek fölötti teljes uralomra törnek, csak te állhatsz Tamriel jövője és Oblivion kapui közé.

Szólj hozzá! | Tovább a hírhez »

Csatlakozz a több mint 2 260 taghoz az Elder Scrolls fórumon!

Irány a fórum »

Breton

A bretonok az almeri-nede meretik korbeli emberfajták (manmer) emberi leszármazottja, és most Sziklaföld tartomány lakosai. Kultúrájukban és nyelvükben azonosak, de politikailag több részre oszlottak, mivel Sziklaföld egy széthúzó provincia. Bretonok alkotják a hatalomért versenyző hűbéri királyságok parasztságát, katonaságát és a varázsló elitjét is. Sokan tehetséges mágusok, velük született mágia-ellenállással. Elvont gondolkodásukban tükröződő szakértelmükről és színpompás hagyományaikról ismerkszenek meg. De nem ők a tartomány egyetlen faja; bár a Bjoulsae-folyó ló-embereit és a Terjedelem boszorkányembereit is lehet bretonoknak tekinteni, de inkább csak azért, mert ott élnek.

Császári Könyvtár

Egy szakértő bizottság jelentése V. Uriel császár Akavir meghódítására tett kísérlete csúfos kudarcának okairól. A terjedelmes olvasmány részletesen beszámol a megszállás előkészületeiről, a kezdeti könnyű sikerekről, majd a problémák elhatalmasodásáról a kellemetlen időjárás beköszöntétől a teljes megsemmisülésig és a császár haláláig.

Friss fórumhozzászólások

 • Hibák a magyarításban
  Hi minden item magyar csak az étel nevek nem
 • Segítség
  Sziasztok! Skyrim magyarítás problémába ütköztem, segítséget kérnék. Jobb helyre költöztetném a családot, de a kipontozott részekkel bajom van. Rányomtam a legalsóra és …
 • Re: Beszélgetős téma
  Sziasztok!! Volt valahol egy PDF, ami teljesen magyar volt és a Morrowind teljes végigjátszását tartalmazta írásos formában. Esetleg valakinek megvan még valahol? köszi …
 • Re: Beszélgetős téma
  Készítettem saját használatra egy részleges magyarítást a Baldur's Gate 3 játékhoz. Úgy döntöttem, hogy közzé teszem, hátha másnak is hasznos lesz. Túl …
 • Re: Beszélgetős téma
  Üdv MorroHun Team, van valami hír csapatról jól vagytok még, lesz valamilyen projekt? Mivel sajnos a Divinity-óta szinte semmit nem …
Tovább a fórumba »

Tudtad-e?

 • …hogy a Morrowind borítóján látható három daedrikus rúna az A S V-t adja ki, amelyek az Almalexia, Sotha Sil és Vivec rövidítései?
 • …hogy Negyedkor 98-tól Negyedkor 100-ig Nirn két holdja, Masser és Secunda eltűnt abban a jelenségben, amit ma csak Kihalt éjszakákként ismerünk?
 • …hogy 187 olyan NJK van az Oblivionban, akik a játék egyik vagy másik pontján nélkülözhetetlenek?
 • …hogy Égkoszorú legtöbb épülete részben a talajszint alá épült, hogy megőrizze a meleget. Az anyaguk leginkább kő, fát csak támasztéknak használnak és afölött szalmatetőt?
 • …hogy a Daggerfall az egyetlen olyan Elder Scrolls játék, ami nem úgy kezdődik, hogy a játékos be van börtönözve?
 • …hogy a Fekete Ló Kurírt, Cyrodiil egyetlen hírlapját a Vének Tanácsa alapította, és ingyenesen terjesztik a lakosság körében?
 • …hogy Nirn a neve annak a bolygónak, amelyen Tamriel helyezkedik el, ahol a legtöbb Elder Scrolls játék eseménye zajlik?