Mass Effect 3 magyarítás

Mass Effect 3 612

Frissítés: Mivel azóta nem sikerült haladnom a fordítással, és többen összekeverték a masseffect.hu oldaléval az enyémet, inkább töröltem a Facebook oldalt. Ez az 50%-os Mass Effect 3 magyarítás a továbbiakban nem elérhető.

Ezennel kijelenthetem, hogy elérkeztünk a „Mass Effect 3 magyarítás” fazék- és fedőnevet viselő partizán akcióm következő állomásához. Mivel többször is ígéretet tettem arra, hogy 50%-os állapotban kiadom a következő változatot (no meg a masseffect.hu hirtelen szakított az eddigi elveivel, és nemsokára kiadják a nyers fordításukat, akkor pedig lényegében elértem a célomat), kénytelen vagyok megtenni.

Továbbra is érvényes, hogy a fordításban szereplő szövegek között vannak olyanok, amik nem jelennek meg a játékban, ezért nem lehet pontosan megállapítani, hogy ténylegesen mekkora a lefordított szövegrész. Mindenesetre a fölösleges dolgokat, amikről biztosan tudom, hogy nem a Mass Effect 3-hoz tartozó szövegekről van szó, azokat igyekszem nem lefordítani.

Létrehoztam egy Facebook oldalt, ahol könnyen bejelenthetitek, ha valami hibát találtok a magyarításban. Ugyanezen okból mellékelek egy teszt változatot is, ezt használva megjelennek a játékban a szövegekhez tartozó azonosítók. Ha megadjátok ezeket az azonosítókat, akkor könnyebb ellenőrizni és javítani a hibákat. Meglátjuk, az új fejlemények miatt sor fog-e kerülni rá. Mivel a teszt változatban a bevetésvezérlő számítógépnél nem lehet tudni, mit írtak az egyes menüpontokra, mellékelek egy képernyőmentést is erről, emlékeztetőnek. Akit érdekel, letöltheti a Magyarítások Portálról.

További jó játékot!

Fordítás közben csak úgy eszembe jutott...

Fordítás közben csak úgy eszembe jutott…

10 Comments

  1. Endre03-01-2014

    A Thief 4 magyarítását is vállalhatnátok 😀

    • Vik03-04-2014

      Köszi, de nem.

  2. SnazzyParrot03-05-2014

    Inkább csináljatok Elder Scrolls-os valamit

    • EHyde03-08-2014

      Ez nem is rossz ötlet. Lehetne pl. Arena és Daggerfall fordítás is 🙂

  3. Beasty03-20-2014

    Én csak megköszönném a munkátokat.
    Köszönöm!

  4. KeV04-13-2014

    Sziasztok! Én is szívesebben látnék tőletek majd idővel egy Arena és egy Daggerfall fordítást. Remélem megoldható valahogy 🙂

  5. Pelikán06-05-2014

    Komolyan, nem akarok genyó lenni, és ilyesmivel cseszegetni titeket, de…

    Szerintem már az egész Magyar The Elder Scrolls, gamer társadalom már kiéhezett némi hírre, hogy mégis hogyan haladhat vajon a fordítás. Szóval kérlek, dobjatok egy kis csontot!

  6. Pelikán06-05-2014

    Ezalatt a skyrim kiegészítőfordításokat kérdezem 😀

  7. kalmanka03-16-2015

    holl a letoltes???????????????????

Szólj hozzá: