Senki írta:Sziasztok, beléptem egy kasztba, szeretném az összes kaszt küldetéseit végigtolni azt lehetséges, hogy kilépek és másikba megyek? vagy ez örökre szól?
Senki írta:hát a imperial legion dark brotherhood (csak ezt a kettőt tudom fejből) nem nevezném céhnekcsak azért kérdezem, mert volt egy küldi amiben mondja egy kísértet, hogy én vezessem őket, de mivel nem akarok ott maradni azért szemétség lenne:D, de ha ugyan arról beszélünk akkor tényleg illúzió romboló, dehát azért a missziók 3/4et elveszne ha nem lehetne, és egy kezdő mint pl én biztos belépne az elsőbe amit lát
:D
Sleth írta:Ezt tényleg meg lehet alapból csinálni benne?
Peterikus írta:Sziasztok!Azért hogy Muirival házasodni tudjak meg kell csinálnom a Dark Brotherhood-os questet?
Vik írta:Sleth írta:Ezt tényleg meg lehet alapból csinálni benne?
Azt írja, 100-as zsebmetszésnél képes leszel ellopni a felvett/előkészített dolgokat is, úgyhogy igen.
11-11-11 írta:dlc hírek?
111111 írta:http://www.bethblog.com/2012/05/01/dawnguard/
saru írta:esetleg tudja vki h miért nem tudok futni?
csak sétálni tudok a karimmal...
Moto írta:Ki tudja van-e jobb egykezes fegyver a MACE OF MOLAG BAL-nál és ha igen hol lehet megszerezni?
Senki írta:Sziasztok, eddig úgy játszottam, hogy mentem amerre láttam és megcsináltam a missziókat amiket találtam, út közbe találtam néhány dark brotherhood papírt, hogy nyírjanak ki engem. gondoltam ez a játék része, de késöbb elrabolt egy piros ruhás csaj és mondta, hogy öljek meg valakit 3 civil közül, én helyette a csajt nyírtam ki, ere kaptam egy olyan missziót, hogy destroy the dark brotherhood, de én később csatlakozni szerettem volna hozzájuk. Mivel vívtam ki a gyűlöletüket, már nem is csatlakozhatok akkor se ha civilt ölök le.
És a DB az a solitude városban van? (Jobb lent), akiknek ilyen maffia missziókat kéne teljesíteni (nem volt szivem máokat megverni, hogy fizessenek), ha igen akkor örömmel leölöm őket.
Cthulhucult írta:Izé...azzal vívtad ki a gyűlöletüket, hogy kinyírtad a górét (a csajt aki a civileket akarta megöletni veled). Ő adta volna a későbbi küldetéseket. Persze én sem tudtam választani a három szerencsétlen közül, ki is végeztem inkább mindet.
drtuske írta:Sziasztok
Van egy komoly problémám és nem tudom mihez kezdjek.
Volt a játékban egy rész mikor vámpíros küldi volt és ha az x utat választottad akkor te is vámpír lettél na én itt visszamentem egy korábbi mentéshez mert nem akartam vámpír lenni.. (német nyelven vettem meg a szoftvert)
Viszont hetekkel később egyszer csak gyorsutazés után elkezdett "bántani a fény" ergo valahogy vámpír lettem és mindenhol megtámadnak a polgárok. Igaz a katonák egyből rohannak és megvédenek de a lakosság akkor is fogyés boltolni sem tudok. Nincs valami öteletetek hogy lehetnék ismét rendes ember?
Köszi Roland
TGWH írta:drtuske írta:Sziasztok
Van egy komoly problémám és nem tudom mihez kezdjek.
Volt a játékban egy rész mikor vámpíros küldi volt és ha az x utat választottad akkor te is vámpír lettél na én itt visszamentem egy korábbi mentéshez mert nem akartam vámpír lenni.. (német nyelven vettem meg a szoftvert)
Viszont hetekkel később egyszer csak gyorsutazés után elkezdett "bántani a fény" ergo valahogy vámpír lettem és mindenhol megtámadnak a polgárok. Igaz a katonák egyből rohannak és megvédenek de a lakosság akkor is fogyés boltolni sem tudok. Nincs valami öteletetek hogy lehetnék ismét rendes ember?
Köszi Roland
Igyál meg egy gyógyitalt pl...
drtuske írta:És azt merre találom?
Peterikus írta:Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy a ring of Hiricne hogy működik mikor leszek vérfarkas?
Peterikus írta:Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy a ring of Hiricne hogy működik mikor leszek vérfarkas?
Beus írta:Tudja valaki, hogy a férfi argoniaiaknak ki a szinkronhangja?
Cthulhucult írta:Beus írta:Tudja valaki, hogy a férfi argoniaiaknak ki a szinkronhangja?
Tim Blaney. Itt a teljes lista a hangokról:
http://www.imdb.com/title/tt1814884/fullcredits
Buja argóniai cseléd írta:Miután végigvittem a Sötét Testvériséget mondtam Cicerónak, hogy jöjjön velem, jött is egy darabig de aztán eltűnt és sehol sem találom, viszont még a szolgálatomban áll így nem tudok másik arcot felfogadni ami nagyban megnehezíti a dolgomat. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel?
Előre is köszönöm a segítséget!
ui.: PS3-on játtszom
Dr.UnGrammar írta:Yusukee:
Szerintem a csaj meghalt. Kizárt, hogy egy bolygó körüli repülést túléljen.
Yusukee írta:Sziasztok!
Nekem is hasonló a problémám, mint az előttem szólónak. Nekem a legelső társamat (L betűvel kezdődik a neve és csaj) egy Giant felütötte a csillagok közé, azóta nem találom. Van valami módja, hogy előkerítsem?
Cthulhucult írta:Yusukee írta:Sziasztok!
Nekem is hasonló a problémám, mint az előttem szólónak. Nekem a legelső társamat (L betűvel kezdődik a neve és csaj) egy Giant felütötte a csillagok közé, azóta nem találom. Van valami módja, hogy előkerítsem?
Lydia nagyon is meg tud halni, bár néha sokat szenved előtte... eddig négy különböző karakterrel toltam a Skyrimet, de Lyidia sosem bírta sokáig a kalandokat. A többi segítőtárs akit a játékban lehet találni, kicsit erősebb, de ők is elhullanak néha.
Ha meg csak nem találod a társad, egy idő után visszatér oda, ahol felszedted (mint azt Dr. UnGrammar is írta), feltéve persze hogy életben van még.